To je sila! Osemročný chlapec podpálil svojho šesťročného suseda

To je sila! Osemročný
Ilustračné foto
Zdroj: GoFundMe
2022-05-05 00:30:00 |

Áno, čítate dobre. Incident s vážnymi zdravotnými následkami sa odohral medzi malými deťmi. Mama vážne popáleného Dominicka hovorí, že nešlo o prvú násilnosť zo strany malého suseda.

„Mami, zapálili ma,“ bežal do domu šesťročný Dominick Krankall po tom, ako mu osemročný chlapec zo susedstva hodil do tváre zapálenú tenisovú loptičku poliatu benzínom pred očami jeho sestry. Utrpel hororové popáleniny druhého a tretieho stupňa na tvári a nohách.

Dominickova sestra Kayla Deegan pre NBC Connecticut povedala, že Dominick bol v čase incidentu na dvore a hral sa so susedmi, ktorí žijú na rovnakom pozemku v Bridgeporte v americkom štáte Connecticut. „Iný chlapec zo susedstva naňho zakričal a vylákal ho za roh. O pár sekúnd odtiaľ s krikom vybehol s horiacou tvárou,“ opísala. Uviedla, že susedovi sa podarilo votrieť do kôlne na pozemku a nejakým spôsobom sa dostal k benzínu a zapaľovačom. „To, čo urobil, bolo, že nalial benzín na tenisovú loptičku, vzal zapaľovač, zapálil ju a hodil ju môjmu bratovi priamo do tváre - a potom od neho utiekol a sledoval, ako horí," pridala podrobnosti.

Dominick sa lieči na jednotke popálenín v nemocnici Bridgeport. Polícia preveruje správy, že viaceré deti sa hrali s benzínom a podpaľovali veci. Hoci sa očakáva, že Dominick prežije, jeho sestra pre NBC Connecticut povedala, že to nie je prvýkrát, čo osemročný sused, o ktorom hovorí ako o tyranovi, ublížil jej bratovi. „Pred dvoma mesiacmi ho dokonca pred očami jeho mamy pritlačil o stenu a on padol na zem. A jeho matka odmieta priznať, že to urobilo jej dieťa," konštatovala.

Dominickova rodina sa snaží získať peniaze na úhradu nemocničných účtov s cieľom odsťahovať sa zo štvrte, v ktorej momentálne žijú, prostredníctvom stránky GoFundMe. Doteraz sa vyzbieralo viac ako 260 000 dolárov.

.

Fotogaléria

GoFundMe
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia