Zamiloval som sa do opatrovateľky mojich detí, najskôr som ju chcel vyhodiť

Zamiloval som sa do
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-04-26 09:10:00 |

Príbeh Krystle (29) a Bena (49) Romanovcov je ako z červenej knižnice. Mnohí nad ich vzťahom krútia hlavami pre veľký vekový rozdiel, no oni tvrdia, že nič lepšie sa im v živote nemohlo stať.

Ben z Long Islandu v New Yorku  opisuje, ako sa zamiloval do opatrovateľky jeho detí a napriek 20-ročnému vekovému rozdielu si nevie po svojom boku inú ženu ani predstaviť. Prvýkrát sa stretli v novembri 2014, keď si Ben najal Krystle, aby sa starala o jeho deti. Má ich vo výhradnej starostlivosti a zistil, že sám na ne nestačí.  

„Keď sme sa stretli, mala 23 a ja 43, naše svety boli úplne rozdielne. Naša láska nebola plánovaná,“ hovorí Ben, ktorý je majiteľom firmy. "V tom čase som zúfalo hľadal opatrovateľku. Pracoval som a potreboval som niekoho, kto by sa o deti staral. Najali sme Krystle a úprimne, bola to tá najhoršia opatrovateľka, akú sme kedy mali! Jej varenie bolo hrozné, jej upratovanie domu bolo hrozné a bola hrozná v praní! Krátko po tom, ako som ju najal, som sa rozprával so svojou dcérou Francescou o tom, že ju prepustím, lebo jej platím za nič. Ale Francesca plakala a prosila ma, aby som ju nevyhodil. Povedala, že Krystle je veľmi milá a ona sa opäť cíti ako malé dievčatko. To upútalo moju pozornosť. Krystle síce nebola dobrá gazdiná, ale páčilo sa mi, že robí moje deti šťastnými,“ zaspomínal.

S Krystle sa spočiatku veľmi nebavil, lebo nechcel mať s ňou osobný vzťah. „Najal som si ju ako opatrovateľku a chcel som, aby náš vzťah zostal na profesionálnej úrovni,“ vysvetlil. Časom si však uvedomil, že ho začala priťahovať. „Začali sme sa viac rozprávať a pozval som ju a jej syna na Štedrý deň a vtedy sme sa skutočne zblížili."

Krystle, ktorá teraz pracuje v kozmetickom priemysle, povedala: „Keď sme sa prvýkrát stretli, nemali sme sa radi. Nenávidela som Bena, ak mám byť úprimná! Postupom času sme sa však dali do reči a potom na Vianoce pozval mňa a môjho syna. Nechcela som sa tam ukázať, ale deti ma uprosili. Keď som prišla na Štedrý večer, dojali ma všetky darčeky, ktoré Ben kúpil môjmu synovi. To bol zlom – uvedomila som si, že je to milý chlap. Po Vianociach išiel s deťmi na Floridu za rodinou a ja som mu neskoro večer poslala sms, aby mi dal vedieť, ako sa deti majú. Odvtedy sme si písali stále a nakoniec sme išli na rande.“

Pred deťmi vzťah dlho tajili, lebo si neboli ním úplne istí. „Na začiatku to bolo vzrušujúce randenie so šéfom. Po celý čas sme sa pýtali, čo to preboha robíme, nikdy predtým som nič také nespravila. Deti vzťah odhalili, keď ma raz Ben zrazu chytil  aute za ruku,“ smeje sa. Vzťah vyvrcholil sobášom v roku 2017.

Ben a Krystle tvrdia, že majú úplne odlišné povahy. Dalo by sa čakať, že mladá žena miluje zábavu a Ben rád sedí doma, no opak je pravdou. „Rád žúrujem a zostávam vonku častejšie ako Krystle. Hovorí si babička! Je to teda opak toho, čo by ste očakávali. Je skutočne zodpovedná a stará sa o všetko v našej rodine,“ tvrdí Ben.

Mnohí sú presvedčení, že Krystle využila situáciu a je podľa nich zlatokopkou. „Nie je to pravda. Keď sme sa stretli, nemal som veľa peňazí. Krystle nazývam mojím talizmanom, pretože podnikanie sa mi rozbehlo až vtedy, keď sme spolu začali chodiť,“ hovorí na to Ben. Obaja chápu, že sa ľudia o nich zaujímajú, lebo ich životný príbeh pripomína romantický film, v ktorom si bohatý zamestnávateľ všimol chudobnú zamestnankyňu, zaľúbil sa do nej a zobral si ju za ženu.

„Milujem Benove deti, ako keby boli moje vlastné a vždy sa mi môžu zdôveriť, ak ma potrebujú. Jeho dcéra Julianna a ja sme spriaznené duše. Je medzi nami len desať rokov rozdiel, takže si ľudia často myslia, že sme sestry,“ dodala Krystle. „Keď sme spolu na dovolenke ako rodina alebo pózujeme na rodinnú fotku, ľudia si myslia, že Krystle je jednou z mojich dcér. Neprekáža mi to, už som si na to zvykol,“ pridal sa zaľúbený Ben.

Instagram
Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia