9 celebrít, ktoré tento rok privítajú deti

9 celebrít, ktoré tento
Ilustračné foto
2022-02-16 17:30:00 |

Ako svetové celebrity oznámili, že čoskoro sa dočkajú prírastku? Ich deti sa rodia priamo do centra pozornosti a tak si dávajú záležať na všetkých maličkostiach.

Keď oznámite tehotenstvo a pôrod dieťatka, obvykle sa s vami teší rodina a skupina priateľov. Hviezdy svetového kalibru, ktoré pozná takmer každý, si musia premyslieť každý krok, aby čím viac zaujali svojich fanúšikov. Pozrite sa s nami na to, ako niektoré z tých, ktoré sa drobčeka dočkajú tento rok, o tom informovali.

1. Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa stane otcom po piatykrát. „S potešením oznamujeme, že čakáme dvojičky. Naše srdcia sú plné lásky – už sa nevieme dočkať, kedy ťa stretneme," napísal na Instagrame.

 

2. Nicolas Cage a Riko Shibata

Prekvapenia sa dočkali faanúšikovia Nicolasa Cagea, ktorý 6. januára, deň pred svojimi 58. narodeninami, informoval, že s partnerkou Riko čakajú svoje prvé spoločné dieťa. Nicolas má už dve deti z predchádzajúcich manželstiev.

 

3. Kylie Jenner a Travis Scott

Rapper Travis Scott a Kylie Jenner z klanu Kardashianovcov sa stali 2. 2. 2022 rodičmi po druhýkrát. Radostnú novinku oznámila šťastná mama na svojom instagramovom profile rozkošnou fotkou, na ktorej drží rúčku novorodenca väčšia detská rúčka. Tá patrí ich štvorročnej dcérke Stormi. Zaujímavosťou je, že dievčatko oslávilo narodeniny len deň predtým. Synček dostal meno Wolf Webster. 

 

4. Chris Pratt a Katherine Schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger je opäť tehotná s Chrisom Prattom. „Približne v tomto čase minulého roka som sa stala mamou. Aký magický rok to bol. S úžasom sledujem moje dievčatko, ako rastie a mení sa – z dojčaťa na bábätko až do fázy batoľaťa!“ napísala k fotke, na ktorej má opäť tehotenské brucho..

 

5. Jennifer Lawrence a Cooke Maroney

Najlepšie zarábajúca herečka na svete za roky 2015 a 2016, Jennifer Lawrence, vstúpila na krásnu cestu materstva s Cookeom Maroneyom. Tehotenstvo potvrdila v The Late Show With Stephen Colbert.

 

6. Rosie Huntington-Whiteley a Jason Statham

Dvojica čaká svoje druhé dieťa.  Rosie zverejnila obrázok, na ktorom sa chváli svojím črtajúcim sa tehotenským bruškom, pričom uviedla, že je čas na druhé kolo.

 

7. Aaron Paul a Lauren

Hviezda Breaking Bad sa stane otcom druhého dieťaťa, ktoré mu privedie na svet manželka Lauren . „Nevieme sa dočkať, kedy ťa stretneme, zlatko! Už teraz ťa veľmi milujeme."

 

8. James Rothschild a Nicky Hilton

Americká podnikateľka, modelka a módna návrhárka, ktorá sa narodila do klanu rodiny Hilton, čaká tretie dieťa so svojím manželom Jamesom Rothschildom. „Hovorí sa, že najlepšie veci v živote prichádzajú v troch," napísala na svojom instagramovom profile.

 

9. Rihanna a A$AP Rocky

Barbadoská popová speváčka Rihanna čaká s americkým raperom menom ASAP Rockym svoje prvé dieťa. Táto správa prišla po rokoch priateľstva a mesiacoch randenia. Fotografie urobené v Harleme v New Yorku ukazujú Rihannu s tehotenským bruchom.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia