Znamenia zverokruhu, o ktorých je známe, že sú brutálni manipulátori

Znamenia zverokruhu, o ktorých
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-01-28 16:30:00 |

Niektorí ľudia jednoducho milujú ovládať mysle druhých podľa svojich rozmarov. Je pre nich veľkým potešením manipulovať emócie a duševným stavom iných.

Takíto ľudia sú často narcistickí a sebeckí. Nemyslia na nikoho okrem seba. Dokážu vás zničiť zvnútra. Samozrejme, neznamená to, že keď sa niekto narodil v jednom z týchto znamení, automaticky je manipulátor. Ak však budete mať pri nich ten pocit, s veľkou pravdepodobnosťou to tak je a mali by ste sa mať na pozore.  

Blíženci

Je známe, že Blíženci majú dvojitú osobnosť, ktorú ovládajú ich nálady. Sú náladoví, nerozhodní a radi zvaľujú svoje chyby na iných. Môžu pôsobiť tak presvedčivo, že im prejde čokoľvek, a to je jedna z najhorších vlastností Blížencov.

Rak

Raci sú veľmi citliví, ale vedia to zahrať vo svoj prospech. Vyvolajú v človeku veľmi zlý pocit z niečoho, čo sa ani nestalo a veľmi radi preháňajú. Vyznačujú sa teatrálnosťou. Vzťahy a priateľstvá manipulujú tak, ako im to vyhovuje.

Lev

Ak sa niekedy začnete hádať s Levom, nikdy nevyhráte. Sú to dokonalí manipulátori. Levy sú veľmi silní ľudia, ktorí dokážu presadzovať svoj názor tak presvedčivo, že nemáte šancu. Nemajú radi tvrdú prácu a neustále hľadajú spôsoby, ako všetko využiť vo svoj prospech. Nepozerajú na iných, lebo sú zahľadení do seba.

Škorpión

Sú veľmi tajomní a zaujímaví. Radi si nechávajú veci pre seba a len málokedy sa otvoria. Buď premýšľajú o spôsoboch, ako ostatných poraziť alebo spriadajú plány, ako prinútiť partnera, aby žiarlil, pretože sa vyžívajú v prenasledovaní. To sa v určitom momente stáva veľmi toxickým a nezdravým.

Ryby

Môžu sa zdať, že sú to najsladší a najčistejší ľudia zo všetkých, ale aj ich úmysly sú často sebecké. Dokážu priam dokonale manipulovať s človekom, aby sa cítil bezbranne a oni sa postavia do roly ochrancu. Druhý človek si môže prítomnosť Rýb vážiť, ale netuší, že toto znamenie to robí len preto, aby sa cítilo dobre.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia