Takéto tehotenské brucho ste ešte zaručene nevideli

Takéto tehotenské brucho ste
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-01-25 16:30:00 |

Pre mnohých je skutočnou hrdinkou. Michella Meier-Morsi z Dánska, ktorá nedávno porodila trojčatá, má za sebou naozaj pár ťažkých mesiacov.

Synov Charlesa, Theodora a Gabriela priviedla Michella na svet tento mesiac. Keď ľudia videli jej tehotenské brucho pred pôrodom, nechceli veriť vlastným očiam. Malo naozaj zvláštny tvar a mladá žena si s trojčatami užila svoje.

„O dôvod viac, aby si ľudia vážili všetky matky,“ píše sa pri videu, ktoré ukazuje, ako si Michella dvíha a drží svoje brucho. Prehraté bolo viac ako 14-miliónov krát, pričom ľudia boli v úžase nad jeho veľkosťou a tvarom.

„Je to divné, ako niektoré deti rastú rovno a nie hore a dole,“ komentovala jedna osoba.

„Nemám slov... ale REŠPEKT!" napísal ďalší komentujúci.

"Onemela som. Ty si pre mňa SUPERHRDINKA!" znie iný komentár.

V dňoch pred pôrodom Michella napísala na Instagram, že mala „extrémne bolesti“. Narodenie synov oznámila 16. januára, pričom tento proces opísala ako „najdivokejších 36 hodín“. Posledných pár dní pred pôrodom ju všetko tak bolelo, že bolo pre ňu ťažké aj dýchať, preto to vnímala ako vyslobodenie. Zdieľala tiež fotografiu svojho popôrodného brucha 10 dní po pôrode, pričom uviedla, že sa „už výrazne zmenšilo“.

Mladú maminu čaká dlhá cesta k tomu, aby sa dostala opäť do formy, no traja rozkošní chlapci jej určite všetko vynahradia. A ich dve staršie sestričky budú mame ochotne pomáhať. Veru, to bude iná jazda...

Každé tehotenstvo je iné a tvar brucha ovplyvňuje veľa faktorov. Najvýraznejšie asi diastáza, stav, pri ktorom sa ľavý a pravý brušný sval oddelia. „V bruchu je viac miesta a maternica viac vyčnieva,“ povedala pre Health.com docentka gynekológie Jessica Kiley z Northwestern Feinberg School of Medicine.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia