Rozkošné VIDEO, ktoré vás dostane: Dvojičky odmietajú spať oddelene!

Rozkošné VIDEO, ktoré vás
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2022-01-18 11:00:00 |

Brenna Grundová je obyčajnou 27-ročnou mamou, ktorá zverejňuje na sociálnej sieti videá svojich rozkošných ratolestí. Jedno z nich sa stalo mimoriadne populárnym...

Video, ktoré sa stalo virálnym, ukazuje, ako jej osemmesačné deti odmietajú spať, pokiaľ nie sú spolu v jednej postieľke. Dvojčatá Lane a Lennox totiž nemôžu stráviť čo i len jednu noc bez seba. V opačnom prípade sa nazlostia, kričia a ich spánok nie je dobrý, ako sa píše na dailymail.co.uk

Brenna dodala: “Zlomilo mi to srdce, keď som ich oddelila od seba! Po pár minútach, keď sa stále neupokojili, som ich dala do postele vedľa seba a do dvoch minút zaspali.”

Podľa Americkej asociácii pediatrov sa to však neodporúča. Ako tvrdí, rodičia by nemali dovoliť, aby súrodenci zdieľali rovnakú posteľ. 

Brenna, matka štyroch detí, ktorá zdieľa rodinný život so svojimi 56 000 fanúšikmi na TikToku, hovorí o veľkom pute, ktorý zdieľajú medzi sebou jej dvaja najmladší synovia.

Povedala: „Je pre nich veľmi upokojujúce navzájom sa maznať, držať sa za ruky a je to jednoducho niečo, na čo sú zvyknutí. Nemôžem im v tom zabrániť, ich puto je niečo, čo môžu pochopiť len dvojčatá. Je to neuveriteľné, keď ich ako ich matka sledujem.“

Ako dodala, neverí známej rade, že deti treba nechať vyplakať sa. Namiesto toho dá dvojčatá k sebe a je po plači!

@momtothegrundtwins

Reply to @irreplaceableme1 my kids scream and wont stop. They arent ready i wish people would not be so quick to judge ☺️ #breaksmyheart #Sing2gether

♬ original sound - Brenna Grund

Ťažké životné chvíle

Brenna, ktorá zverejňuje videá dvojčiat na platforme sociálnych médií pod názvom MomtotheGrundTwins, sa úprimne vyjadruje o živote s dvojčatami. Tie strávili 20 dní na JIS po narodení a trpeli kolikou. Tiež podstúpili operáciu, pri ktorej im prerezali jazyky a pery, dokonca sa nakazili Covid-19 a trpeli niekoľkými prechladnutiami a infekciami uší.

Napriek tomu, že si jej dvaja synčekovia toho v živote už veľa preskákali a to majú len osem mesiacov, množstvo rozkošných videí s dvojčatami, ktoré nazýva “Chubbies”, je dôkazom toho, ako si užívajú každú chvíľu!

Radšej od seba

Americká asociácia pediatrov v správe z roku 2012 uviedla, že zdieľanie postelí nie je práve najlepší nápad. Nijako to nezabráni syndrómu náhleho úmrtia dojčiat (SIDS) alebo uduseniu.

„V dôsledku toho AAP neodporúča zdieľanie postelí,“ uzavrel výskum. “Napríklad dvojčatá či trojčatá by mali mať oddelené priestory na spanie a nemali by byť umiestnené spolu.” 


 


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia