Dievčatko z obľúbenej vianočnej reklamy už riadne vyrástlo

Dievčatko z obľúbenej vianočnej
Ilustračné foto
Zdroj: YouTube
2021-12-10 17:30:00 |

Blížia sa Vianoce a na obrazovkách sa opäť objavila nestarnúca reklama na Kofolu. Verili by ste, že televízie ju vysielajú už dlhých 18 rokov?

Kto by ju nepoznal?  "Nie, nie, ja už nemusím, ja už ho vidím,“ je hláška z obľúbenej reklamy, ktorá už priam zľudovela. Tak, ako si nevieme predstaviť vianočné sviatky bez Popolušky s milovanou Libuškou Šafránkovou, ktorá tento rok opustila svoju pozemskú púť, patrí k nim aj táto reklama. Keď sa po prvý raz objavila na obrazovkách, stretla sa s veľkým ohlasom  a aj keď reklamy nepatria k najobľúbenejším televíznym programom, táto má svoju silnú fanúšikovskú základňu.

Z hlavnej hrdinky Sandry Flemrovej, ktorá mala v čase natáčania 4 roky, je dnes už 22-ročná mladá žena. I keď dospela, nádherné dlhé vlasy a šibalský úsmev jej zostali. Po nakrúcaní sa z nej stala hviezda a ľudia sa s ňou chceli fotiť. Ďalšiu veľkú rolu si odvtedy nezahrala, no nie je vylúčené, že ešte budeme o nej počuť.

 

Herca Josefa Poláška (56), ktorý si strihol rolu jej otca a spolu sa vybrali do lesa vyrezať vianočný stromček, môžete poznať z hlavnej roly vo filme František je děvkař či z rôznych seriálov.

Reklama na Kofolu je dielom agentúry Kaspen a natáčala sa v roku 2003 pri Mladej Boleslavi. Ako autori vtedy priblížili, museli vytvoriť umelý sneh a vrásky na čele im narobil aj diviak, ktorý nechcel vyjsť von z klietky. Aké by to však bolo natáčanie, keby išlo všetko hladko ako po masle... I napriek malým ťažkostiam sa im podarilo vyrobiť reklamu, ktorá vnáša vianočnú náladu do našich domovov už roky a stále je obľúbená.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia