Keď zistila, aké fotky poslala dcérka jej kontaktom, chcela zomrieť

Keď zistila, aké fotky
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook
2021-10-15 16:30:00 |

Štvornásobná mama Emily Schmitt s hrôzou zistila, že jej dvojročná dcéra ju odfotila nahú v kúpeľni a poslala to na viaceré čísla v mobile. Od hanby chcela v prvom momente zomrieť.

Emily dovolila dvojročnej dcére Carsyn hrať sa s jej mobilom, zatiaľ čo ona si odbehla do sprchy. Myslela si, že sa zabaví pri nejakej hre, ako vždy predtým. Dievčatko sa však začalo nudiť a tak hľadalo na mobile ďalšie funkcie. Emily si ani nevšimla, že ju odfotila, keď stála nahá v kúpeľni a sušila si vlasy, píše news.com.au. Na tom by vlastne nebolo nič zlé, keby Carsyn nevedomky nerozposlala fotky rôznym maminým kontaktom na Snapchate.

Na trapas ju upozornila až kolegyňa, ktorá je poslala esemesku s poďakovaním „za akt“ a napíala jej, že pravdepodobne sa niektoré z detí hrá s jej mobilom a rozposiela fotky jej zadku. Emily hneď telefón schytila, ale aplikácia bola nastavená tak, že neukladala záznamy a nebolo teda jasné, komu všetkému fotky putovali. 

Nakoniec vysvitlo, že malá Carsyn poslala snímky 15 ľuďom, vrátane bývalého spolužiaka z univerzity, ktorý bol do nej zaľúbený, exkolegu, bývalých klientov aj  súčasných spolupracovníkov. Emily všetkým napísala a ospravedlnila sa. Ako so smiechom hovorí, niektorí boli sklamaní, že namiesto fotky jej zadku dostali iba fotku, na ktorej vidno strop kúpeľne a kúsok Carsynej nohy.

Emily sa teraz odvážne podelila o svoj príbeh, aby sa ľudia pobavili a nebrali život príliš vážne. Podobný trapas sa môže stať hocikomu. „Keď sa to stalo, cítila som sa ponížená. Doslova si myslím, že som na minútu zomrela a potom som ožila, aby som mohla ľuďom povedať, čo sa stalo. Dnes sa mi to už zdá zábavné. Toto moje štvrté dieťa je také divoké, nedá sa skrotiť,“ hovorí. Rodičia Emily vlastnia realitnú kanceláriu, v ktorej pracuje aj ona a keď na druhý deň prišla do práce, otec ju privítal slovami: „Pozrite, prichádza pornoherečka našej spoločnosti!“ Jej zadok videli totiž aj viacerí kolegovia a klienti. Tak čo, povedala si, aspoň sa všetci dobre pobavili.

„Keď som to zavolala manželovi, Derekovi, ten vybuchol do smiechu. A bol naštvaný, že jemu to Carsyn neposlala,“ dodáva so smiechom. 

Fotogaléria

Facebook
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia