Keď zbadala obrázok, ktorý namaľoval jej syn, skoro ju vystrelo

Keď zbadala obrázok, ktorý
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-09-24 16:00:00 |

Keby to namaľoval doma a ukázal jej, pobavila by sa. Ale keďže svoje dielo nakreslil v škôlke a ešte ho aj ukázal všetkým rodičom na besiedke, chcela sa prepadnúť pod čiernu zem.

Mama Nikki Britton sa tešila na besiedku v škôlke, ktorú navštevoval jej syn Jack. Dúfala, že jeho vystúpenie dopadne dobre a ona bude na svojho miláčika hrdá. Namiesto toho hľadala o pár chvíľ štrbinku, do ktorej by čo najnenápadnejšie zaliezla. Synček totiž hrdo vytiahol jej akt, ktorý stihol v ten deň namaľovať. „Prvýkrát som obrázok videla na besiedke, kde ho môj malý Picasso hrdo ukázal celej škôlke vrátane rodičov,“ smeje sa pri spomienke na trápnu chvíľu. „Počula som zadržiavaný smiech a želala som si, aby ma pohltila zem,“ hovorí. Odvtedy už ubehol nejaký ten rok a dnes sa Nikki na celej situácii dobre baví.

„Nemal som čas namaľovať na teba oblečenie,“ vysvetlil Jack, prečo je mama na obrázku nahá. Jeho vysvetlenie bolo také nevinné, že sa naňho nedokázala hnevať. Akurát sa zamýšľa nad tým, čo sa asi odohrávalo v mysli Jackovej učiteľky, keď mu dovolila prezentovať takúto kresbu pred celým obecenstvom. Keďže nechcela nikoho uviesť do rozpakov, stačili jej tie vlastné, nebola to zisťovať.

„Páči sa mi, ako zvládol topánky," píše sa v jednom z komentárov pod obrázkom, ktorý Nikki zverejnila na Facebooku. „Vyzerá byť veľmi šikovný. Môžeš byť naňho pyšná. Mňa keď moja dcéra videla nahú v prezliekacej kabínke, tak sa spýtala, prečo mám tri bruchá,“ pridala vtipnú príhodu žena v ďalšom komentári, ktorej nahý obrázok by asi nevyzeral tak sexi :).

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia