Hannah netušila, že je tehotná, až kým jej nepraskla plodová voda

Hannah netušila, že je
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2021-08-30 15:36:00 |

Myslela si, že to je zápal slepého čreva. V skutočnosti však začala rodiť. Hannah opisuje dramatické chvíle, ktoré pred pár rokmi prežila.

Jedného dňa sa prebudila s kŕčmi, ktoré neustávali. Myslela si, že pôjde na toaletu a bude jej lepšie. Nepomohlo to. Naopak, 23-ročnej Hannah bolo stále horšie a vystrašení rodičia sa rozhodli zavolať pohotvosť. Operátorka podľa príznakov, ktoré jej opísali, vyhodnotila, že pravdepodobne ide o akútny zápal slepého čreva. Bohužiaľ, záchranári nemali k dispozícii ani jedinú sanitku, tak ju do nemocnice musel odviezť otec. Vystrašené dievča odmietlo krvné testy, ktoré mu chceli urobiť, keď zrazu začalo z nej „niečo tiecť.“

„Bola som v šoku, čo sa to deje, keď sa ku mne zrazu rútilo množstvo sestričiek,“ opisuje Hannah. Tie jej tvrdili, že je tehotná a začína rodiť. Stále odporovala, že to nie je možné, lebo o tehotenstve nemala ani potuchy a nespomínala si na jediný okamih, kedy by sa cítila nejako divne. V skutočnosti však mali zdravotníčky pravdu a po dvoch hodinách tlačenia porodila. O dramatických chvíľach natočila video, ktoré si pozrelo vyše 5,3 milióna ľudí.

Zdalo by sa, že ide o výnimočný príbeh, no v komentároch sa objavilo viacero vyjadrení žien, ktoré majú za sebou podobnú skúsenosť. „Presne to isté sa mi stalo pred šiestimi rokmi Tiež som si myslela, že mám kŕče a teraz mám doma už šesťročnú dcérku,“ píše žena v jednom z množstva komentárov.

Aj lekári pripúšťajú, že takéto tehotenstvá existujú. Jednoducho žena nemá žiadne typické tehotenské príznaky, ako je vynechanie menštruácie, nevoľnosť, únava, zmena chutí či výrazné priberanie. Nejaké to kilo navyše, ak nejde o dramatické priberanie, ženy pripisujú skôr tomu, že sa možno menej hýbu alebo sa im spomalil metabolizmus.

To, že Hannah má dieťa, bolo ako zlý sen. Netušila, ako bábätko držať, dojčiť, prebaliť... Jednocho, vôbec nebola pripravená. I keď bola v prvých okamihoch po pôrode v šoku, vďaka podpore rodičov si na rolu mamy zvykla a z dcérky Elisie je veselé a šťastné dievčatko, ktoré na budúci rok už pôjde do školy. A z Hannah je hrdá mama, pre ktorú je dcérka ten najväčší zázrak na svete, aj keď kedysi mala o svojom živote iné predstavy.

Fotogaléria

TikTok
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia