To snáď nie! Dôvod, prečo žena NEVEDELA otehotnieť, vás dostane

To snáď nie! Dôvod,
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-08-24 11:30:00 |

Ani po rokoch pokusov sa na tehotenskom teste neukázali dve čiarky. Keď zistíte, kde bol pes zakopaný, budete sa smiať.

Tehotenstvo je zvláštnym obdobím v živote ženy. Existuje o ňom veľa mylných predstáv a rovnako veľa nezodpovedaných otázok, ktoré sa vedci pokúšajú vyriešiť. Najzákladnejšie mechanizmy, ktoré musia ľudia použiť na to, aby viedli k počatiu, však boli dôkladne preskúmané. Zdalo by sa, že všetci vieme, ako na to. Otehotnenie nie je vždy jednoduché, ale prvým krokom k nemu je nesporne oplodnenie, čo vedia tak vedci, ako aj laici.

Zdá sa však, že jeden pár z Číny chýbal na hodinách biológie a ani nikde inde sa nedozvedeli, ako sa také dieťa vyrába, píše portál iflscience.com. Zaľúbení manželia nechápali, prečo sa im aj napriek mnohým pokusom nedarí a to ich doviedlo k lekárovi. Počas rozhovoru s gynekológom, v ktorom sa mu sťažovali, že ani napriek pravidelnému sexu žena nevie roky otehotnieť, vyšiel na svetlo sveta naozaj kuriózny dôvod ich nezdaru. Keď sa totiž žena lekárovi zdôverila, že pohlavný styk je pre ňu obzvlášť, niekedy až neznesiteľne bolestivý, pripisoval to gynekologickým problémom. Počas vyšetrenia však zostal prekvapený, lebo bola ešte stále pannou a všetko naznačovalo, že pár nemal ani raz vaginálny styk. Na odpoveď nečakal dlho. Zistil, že pár mal po celý čas análny sex!

Nie je jasné, či si neboli vedomí, že takto sa im počať nepodarí, mýlili si jeden otvor s druhým alebo si mysleli, že táto metóda je v skutočnosti správnym spôsobom počatia. Tak či onak, pokúsiť sa oplodniť vajíčko týmto spôsobom je jednoducho nemožné.

Po tom, ako gynekológ popadol dych, vysvetlil im čo treba robiť, dostali brožúrku a poslal ich domov. O niekoľko mesiacov prišli s úsmevom na perách, lebo konečne sa im splnil sen a žena otehotnela. Ako poďakovanie od nich dostal pôrodník 100 vajíčok a živú sliepku. Čo k tomu viac dodať? Asi len toľko: Deti, dávajte v škole pozor a majte oči otvorené. Nikdy neviete, ako sa vám to raz v živote zíde :)

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia