Rodičia nevesty odmietli prísť na svadbu: Dôvod ju zabolel

Rodičia nevesty odmietli prísť
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-08-29 09:00:00 |

Amy Bettys sa na svoj veľký deň chystala niekoľko mesiacov. Ani jej nenapadlo, že pri nej vtedy nebudú stáť milovaní rodičia, s ktorými má úžasný vzťah.

Keď jej rodičia oznámili, že radšej vynechajú jej svadbu, než by sa mali dať zaočkovať, zlomilo jej to srdce. Všetci ostatní pozvaní účastníci obradu a hostiny ho absolvovali, väčšina už dávno pred tým, no našli sa aj takí, ktorí sa rozhodli práve preto, aby mohli byť na svadbe a nesklamali mladomanželov. Pre jej rodičov však išlo o neprekonateľnú prekážku a neboli ochotní dať sa zaočkovať za žiadnu cenu, píše thesun.co.uk.

Ako Amy vysvetlila na Twitteri, účastníci svadby musia byť plne zaočkovaní, aby sa na nej mohli zúčastniť. Bohužiaľ, svojich antivaxerských rodičov sa jej presvedčiť nepodarilo a radšej obetovali svadbu svojej jedinej dcéry. „Len mi proste povedali, že sa rozhodli nezúčastniť sa na mojej svadbe, lebo odmietajú očkovanie, aaaaaach,“ napísala. A to aj napriek tomu, že inak sú si veľmi blízki a na veľa vecí majú rovnaký názor. Očkovanie proti Covidu je však téma, v ktorej sa nezhodnú. 

„Potrebujete matku nevesty? Som k dispozícii. Sľubujem, že vás pochválim, poskytnem oporu vašim družičkám, oblečiem si šaty správnej farby a vo vhodnom čase budem plakať,“ ponúkla jej jedna komentujúca. „Je mi ľúto, že sa takto rozhodli. Dúfam, že aj napriek tomu bude váš veľký deň výnimočný,“ povzbudil ju ďalší komentujúci. „Nedokážem si predstaviť, akú bolesť musíte cítiť, že smiešne konšpiračné teórie sú pre nich dôležitejšie ako pocta ich dieťaťu na svadbe,“ píše sa v inom komentári.

„Ďakujem za všetky milé slová, povzbudenia a ponuky zástupcov rodičov a dokonca aj odkazy od lekárov, ktorí mi ponúkli rozhovor s mojimi rodičmi!“ napísala dojatá nevesta. Tvrdí, že ju ich rozhodnutie síce bolí, ale nehnevá sa na nich a obrad si pozrú aspoň zo záznamu. Ako dodala, nikdy by jej nenapadlo, že akékoľvek očkovanie môže byť prekážkou v tom, aby sa rodičia zúčastnili na jej svadbe.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia