Päťnásobná mama Brenda ukázala svoje brucho po pôrodoch

Päťnásobná mama Brenda ukázala
Ilustračné foto
Zdroj: Twitter
2021-08-18 14:30:00 |

Brenda Stearns má päť detí a nehanbí sa ukázať, čo tehotenstvo urobilo s jej telom. Na sociálnych sieťach pred časom zverejnila fotku svojho brucha s povolenou kožou a striami.

Žijeme vo svete, kde štíhlosť znamená krásu, kde peniaze znamenajú zdravie a šťastie a v mnohých prípadoch aj lásku. Niekedy je však vo vráskach viac života a krásy ako v namejkapovanej tvári. Ženské telo je krásne, aj keď nie je dokonalé, odkazuje Brenda svetu. Pochádza z Mexika, ale už dlhé roky s manželom Isaiahom a rodinou žije v Ohiu v Spojených štátoch.

Bola to náhoda?

Možno! Kedysi si zle zapísala telefónne číslo, omylom tak poslala SMS inému mužovi, ktorého si nakoniec vzala. 

Dvojici sa narodilo prvé dieťa v roku 2011 a druhé o rok neskôr. Oba prvé pôrody zanechali na Brendinom tele jazvy po cisárskom reze. Porodila potom ešte trikrát v rokoch 2014, 2015 a 2018. Všetko to boli prirodzené pôrody. A čo ju prinútilo rozvíriť na sociálnych sieťach debatu s fotkou nedokonalého brucha? Keď sa jej narodilo piate dieťa, trpela popôrodnou depresiou, k čomu prispievalo aj to, že jej telo sa na rozdiel od minulých pôrodov nie a nie vrátiť do pôvodného stavu.

Necítila sa dobre a bola z toho nešťastná. Nakoniec sa rozhodla prijať realitu takú, aká je. „Realita je taká, že moje telo je silné a krásne ... a tiež moje," napísala vtedy k fotke, na ktorej bolo vidieť bábätko a jej brucho, ktoré v sebe nosilo obrovské množstvo lásky.

A reakcie? Také nečakala. Niektorí ju povzbudzovali, ale nechýbali ani slová pohoršenia. „Dala som si vytlačiť fotografiu, aby si pripomenula krásu svojho materstva. Odfotila som sa s kartičkou s nápisom „Hej, mama, si krásna“ aby som sama sebe pripomenula, že nezáleží na tom, ako človek vyzerá. Najdôležitejšia vec je vaša duša. Keď ju máte krásnu, žiarite bez ohľadu na to, koľko kíl navyše nosíte," povedala Brenda.

„Naše milované deti poznajú naše srdcia a bezpodmienečne nás milujú. A to je všetko, na čom záleží,” dodala. To sú slová, podľa ktorých treba žiť v tomto veku „falošnej krásy“.

Mimochodom, Brenda s manželom práve čakajú šieste dieťa...

Fotogaléria

Twitter
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: boredpanda.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia