Títo ľudia vyrobia najkrajšie darčeky pre vaše deti: Kvalitné a slovenské

Títo ľudia vyrobia najkrajšie
Ilustračné foto
Zdroj: robene.sk
2020-11-29 00:30:00 |

Hľadáte pre deti darček s dušou? Pozrite si niekoľko tipov na ručne vyrábané produkty od šikovných a talentovaných ľudí. Objavte kvalitné detské hračky, oblečenie či dekorácie.

Kúpou slovenských výrobkov nielenže podporíte lokálnych výrobcov, ale aj získate darček pre deti, ktorý nebude len vecou, ale najlepším kamarátom.

Stále silnejúci trend ekologických a udržateľných výrobkov mení svet k lepšiemu. Podporovaním lokálnych výrobcov získate okrem jedinečných kúskov s dušou aj dobrý pocit zo šetrenia našej planéty.

Každý kus ručne vyrobeného produktu má za sebou niekoľko hodín precíznej práce talentovaného človeka. Od nápadu, cez návrhy až po výrobok. Tieto výrobky majú dušu, sú kvalitnénápadité. Vaše deti si ich zamilujú a vy získate pomocníka pri uspávaní, pri tíšení či hraní.

Vybrali sme pre vás zaujímavých umelcov a ich krásnu tvorbu z prírodných materiálov. Takýmto darčekom venujete svojim ratolestiam viac ako len vec.

1. Kvalitné ručne šité detské oblečenie

Každý rodič vie, že pre deti sú najdôležitejšie motívy na oblečení. Jeden miluje autíčkový svetrík, druhý psíkové tričko alebo tretia jednorožcov. My dospelí však vieme, že okrem vzhľadu oblečenia je dôležitá aj kvalita, materiál a pôvod oblečenia.  


 

Ľúbivé tipy:
Hravé motívy a kvalitné materiály nájdete u výrobcu Foxie handmade. Deti sa určite zamilujú do týchto milých rozprávkových motívov a vy im zabezpečíte kvalitnú vecičku. V sú roztomilé čiapky, súpravy aj šaty.

Šaty od značky Ajka sú vyrobené z teplákoviny, v rôznych strihoch a farbách. Zoženiete aj kolekciu pre mamy a dcéry v rôznych dizajnoch. To by bol ozaj rozkošný darček pre manželku a dcéru, však?

Ak by ste si neboli istí veľkosťou, jednoducho napíšte výrobcovi a uistite sa.



2. Kvalitné detské hračky zo Slovenska

Sú to malí kamaráti, ktorí sprevádzajú vaše ratolesti na každom kroku. Koľkokrát zabránia alebo ukončia plač. Farebné hračky rozvíjajú detské vnímanie a vďaka mäkkosti ich upokoja.
Ľúbivé tipy:
Hecho con amor vyrába čarovné háčkované aj látkové zvieratká a iných detských kamarátov. Kvalitná slovenská hračka bude verným priateľom každého dieťaťa.
 

Za pozornosť stoja aj háčkované zvieratká pre deti vyrábané šikovnými ručičkami z dielne Lucky hačko hračky. Nájdete u nich rôznorodé háčkované zvieratká, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári.

3. Detské deky, ktoré prirastú k srdcu

Spomeňte si na jednu vec z vašej detskej izby, čo to bude? Pre mnohých je to práve obľúbená dečka či macík. Oživte detskú izbu jedinečnými kúskami, na ktoré budú vaše deti spomínať aj v dospelosti.

Ľúbivé tipy:
Hrejivé, mäkké a plné obrázkov. Sady diek a vankúšov od značky MOSKIITO vám pomôžu pri každom uspávaní vašej ratolesti. Deti sa budú do postele tešiť! Veď čo je viac ako zaspávať v rozprávkových perinkách? V ponuke nájdete skutočne krásne variácie - s autíčkami, so srnkami, vtáčikmi, zajačikmi...


Pre tých, ktorí zbožňujú hravé doplnky je tu maxi vankúš od SATINSS FASHION vyrobený z extra jemnej látky. Tieto vankúšiky sú vo viacerých farbách, stačí si už len vybrať ten svoj. Sú perfektné na leňošenie a navyše v priestore vyzerajú dokonale!

4. Hravé dekorácie

Rozprávkové ozdoby dodajú vášmu domovu skutočné teplo a atmosféru Vianoc. Sú ručne vyrobené z filcu, navyše v jedinečných motívoch, ktoré rozveselia aj váš vianočný stromček.

Nazrite do originálneho obchodíku Mary Handmade a skrášlite si príbytok práve s jej ručne šitými ozdôbkami.

Zaznamenajte tie najkrajšie okamihy

V obchodíku Significant nájdete spomienkové predmety ako sú napríklad novorodenecké kartičky a drevené pexeso, ktorými zvečníte vášho drobca v dôležitých životných medzníkoch. Dizajn kartičiek má hravé stvárnenie, istotne takýmto darčekom potešíte i budúcu mamičku.

5. Bonusový TIP pre šťastných a oddýchnutých rodičov

Chlpatá, hrejivá, krásna, mäkká. Merino vlna je skutočne neobyčajná! Je šetrná k životnému prostrediu, antibakteriálna, priedušná aj hypoalergénna. Zaľúbi sa do nej vaša mama, sestra či svokra. V obchodíku Frensia nájdete toto 100% ovčie teplo.

Veríme, že ste v našich tipoch našli ľúbivý darček pre blízkeho a dúfame, že ste si spravili radosť aj vy.  

 

Fotogaléria

robene.sk
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia