Dcérka nakreslila svoju mamu: Ten detail si nenechajte ujsť

Dcérka nakreslila svoju mamu:
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook.com
2020-04-16 14:00:00 |

Deti sú tie najúprimnejšie stvorenia, to potvrdí každý, kto mal tú česť. Svoje o tom vie aj dvojnásobná mama Laura Appleton.

Ak máte deti, určite to poznáte aj vy. Vymýšľate aktivity od výmyslu sveta, len aby sa počas koronavírusovej karantény zabavili. „Deti sa už veľa nudia a človek s tým nemôže takmer nič robiť. Niekoľkokrát už prevrátili celý dom hore nohami,“ povedala Laura pre Mirror.co.uk. Ako prezradila, pripravujú im program na záhrade, opekajú si, vyrábajú horúu čokoládu, no aj to chce stále nové a nové nápady.

Jej dcérky milujú Disneyho princezné a dokážu veľa času presedieť pri YouTube sledovaním tutoriálov o tom, ako sa kreslia. Preto im zaobstarala omaľovánky, do ktorých si ich mohli samy maľovať. Na jednej stránke pod nápisom „Tu nakreslite svoj vysnívaný outfit“ sa päťročná Mia rozhodla zvečniť svoju milovanú mamičku.

Nakreslila ju s krásnymi dlhými vrkočmi aj dlhými štíhlymi nohami v prúžkovaných minišatách. To by bolo v poriadku. Lauru však dostal do kolien detail, na ktorom si malá umelkyňa dala obzvlášť záležať. Štíhle nohy pokrývajú od hora až dole dlhé chĺpky. Lauru to naozaj pobavilo a dielko zverejnila na sociálnej sieti.  

Práve umelecky stvárnené chlpy sú tým, čo mnohí ocenili. „Je to vynikajúce,“ pochválila toto stvárnenie  jedna mamina, ktorá sa na obrázku dobre nasmiala. „Mohlo to byť horšie, keby nakreslila chlpy aj nad hornú peru,“ pridala vtipnú poznámku ďalšia, na čo Laura zareagovala: „Alebo na iné intímnejšie oblasti.“

 

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia