Dievča si až po rokoch uvedomilo, čo bolo na jej žirafe smiešne

Dievča si až po
Ilustračné foto
2020-01-24 16:30:55 |

Lacey nikdy nešlo do hlavy, prečo sa všetci zabávajú na obrázku, ktorý nakreslila raz po návšteve zoologickej záhrady. Až jedného dňa pochopila....

Lacey Reynolds z Basingstoke mala iba sedem rokov, keď dielko vytvorila. Mama ho prichytila magnetkou na chladničku a zostal tam celé roky. Nenašla sa snáď návšteva, ktorej by ho rodičia neukázali a všetci sa na ňom dobre bavili.

Oči sa Lacey otvorili po tom, ako v škole absolvovala kurz sexuálnej výchovy. Dovtedy si dnes už 12-ročná slečna márne lámala hlavu nad tým, prečo sa rodičia a ich kamaráti nad jej obrázkom žirafy vždy tak schuti zasmejú.

„Lacey nikdy nepochopila, prečo sa ľudia na obrázku smiali. Až v minulom roku, keď jej do rozvrhu pribudli hodiny sexuálnej výchovy, zistila dôvod. Jedného dňa prišla zo školy domov a povedala: ´Už viem, prečo je táto žirafová kresba taká smiešna´," hovorí jej mama Kelly (35). Ako spomína, Lacey obrázok nakreslila pred rokmi vo vlaku, keď sa vracali domov zo zoologickej záhrady. „Keď mi svoje majstrovské dielo ukázala, snažila som sa nesmiať sa jej do tváre, pretože bola na obrázok veľmi hrdá,“ povedala. Keď ho vtedy ukázala manželovi Jeremymu (35), ten dostal priam hysterický záchvat smiechu.

„Hovorili sme o tom ako o žirafe s otočenými kolenami a ukázali sme ju všetkých priateľom aj rodine. Na chladničke bol obrázok prichytený niekoľko rokov na čestnom mieste,“ podotkla Kelly a dodala, že sa na ňom smejú dodnes. „Nikdy nezostarne.“ A ako sa zdá, na podarenej kresbe sa bude zabávať ešte nejaká tá generácia, lebo ho určite chcú uchovať, kedže je to pre rodinu akýsi obrázok dobrej nálady.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: ladbible.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia