Michelle zomrela po pôrode kamarátkinho dieťaťa

Michelle zomrela po pôrode
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook.com
2020-01-24 00:30:37 |

Nezištná pomoc kamarátke ju stála život. Mladá dvojnásobná mama plná života zomrela pri pôrode dieťatka, ktoré nebolo jej.

Michelle Reaves z Kalifornie bola pre všetkých okolo slniečkom. Ani tentokrát neváhala a nezištne vynosila kamarátke a jej partnerovi dieťatko. Pri pôrode však nastali komplikácie a kým bábätko prežilo, Michelle bojovala o život a nakoniec minulú stredu zomrela. Zanechala po sebe manžela Chrisa a dve malé deti, Gagea a Monroe.

Rodinná priateľka Jaime Herwere na stránku GoFundMe, kde tragický príbeh zverejnila a snaží sa vyzbierať pre rodinu peniaze, napísala: „Michelle mala tú najlepšiu, najviac sarkastickú, vtipnú osobnosť a vždy sa rada smiala.“ Ako podotkla, všetci majú zlomené srdcia, lebo jej dve nádherné deti nedostali šancu dospievať pri svojej mame. „Neviem si ani predstaviť, čím jej manžel Chris a deti prechádzajú, tak som založila účet na tejto stránke, aby som pomohla získať peniaze na pomoc deťom, Chrisovi, na pohreb a na všetko, na čo budú potrebné, aby som im aspoň trochu uľahčila život.“ Chris a Michelle žili jeden pre druhého a pre svoje deti. Priatelia tvrdia, že ak by ste hľadali ideálny pár, oni spĺňali všetky kritériá. Michelle bol navyše čistá duša, ktorá pomáhala všade, kde bolo treba.

Ako Jamie dodala: „Počúvate o takýchto veciach, ktoré sa dejú, ale nikdy si nepredstavujete, že sa to stane vám... Ak nemôžete darovať peniaze, prosím, aspoň ich príbeh zdieľajte.“ Veru, život píše aj takéto smutné príbehy a nikto z nás nevie, čo ho čaká. 

Fotogaléria


Foto: GoFundMe, Facebook.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia