Počas Vianoc Harry s Meghan Archieho obsypali týmito darčekmi

Počas Vianoc Harry s
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/sussexroyal
2020-01-02 14:00:45 |

Z Archieho Harrisona Mountbatten-Windsorabyho rastie jedno z privilegovaných detí sveta, ktoré nikdy nebude musieť riešiť problémy bežných smrteľníkov.

Archie je prvým synom britského princa Harryho a jeho manželky Meghan Markle, preto informácia, že počas Vianoc ho rodičia naozaj rozmaznávali, neprekvapuje. Po prvýkrát videl stromček a zažil neopakovateľnú atmosféru vianočných dní. V nádhernej kanadskej prírode vznikla aj posledná zo zverejnených fotiek, na ktorej Harry drží Archieho v náručí. Zároveň je úvodnou fotkou novoročného pozdravu, v ktorom vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu priblížili najdôležitejšie okamihy uplynulého roka.  

Ako píše mirror.co.uk, podľa nemenovaného zdroja dostal Archie kocky, knihy či farebné plastové loptičky, v ktorých sa drobci tak radi hrajú. Neboli vraj medzi nimi žiadne extravagantné dary. Pár sa totiž aj napriek svojmu postaveniu snaží, aby ich dieťa malo čo najnormálnejší život, preto nedostal ani žiadny titul, na ktorý má ako Harryho potomok nárok.

Kocky sú klasickým darčekom pre batoľatá, lebo ich učia orientácii a rozvíjajú koordinačné schopnosti.

Plastové loptičky asi tiež nechýbajú v žiadnej domácnosti s malými deťmi. Zvyknú sa vysypať do malého bazéna, v ktorom sa dokážu s nimi donekonečna hrať alebo sa využívajú na rôzne spoločné hry, ako je hádzanie, gúľanie a podobne.

No a knižky, to by mala byť priam „povinná jazda“ pre každého rodiča. Vďaka nim deti spoznávajú svet a rozvíjajú svojej jazykové zručnosti. U Archieho je to o to dôležitejšie, lebo v budúcnosti bude patriť k verejným osobnostiam, ktoré sú pod drobnohľadom.

Zdroj blízky vojvodovi a vojvodkyni zo Sussexu hovorí, že osemmesačný Archie, rovnako ako jeho bratranec a budúci britský kráľ, princ George, v tomto veku už jasne prejavuje svoju sebavedomú stránku. „Miluje zábavu a interakciu s ľuďmi. Niektoré deti sú pri nových ľuďoch plaché alebo nervózne, ale Archie nie. Ide ku komukoľvek bez toho, aby začal robiť rozruch,“ tvrdí.

Harry a Meghan trávili sviatočné dni v jednom luxusnom sídle v Kanade aj s Meghaninou mamou Doriou. Bývali v luxusnom panskom sídle, ktorého hodnota je 14,1 milióna dolárov. 

To, že uprednostnili Kanadu pred tradičným zvykom kráľovskej rodiny zdržiavať sa počas Vianoc na panstve Sandringham, im mnohí vyčítali. Okrem iného aj preto, lebo tesne pred Vianocami sa zhoršil zdravotný stav princa Filipa, manžela kráľovnej Alžbety II. Ani to ich však nedonútilo prehodnotiť svoje rozhodnutie a vrátiť sa z vianočnej dovolenky do Británie.

 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/sussexoyal
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia