To bola nuda: Takto sa bavila princezná Leonore na krste sestry

To bola nuda: Takto2018-06-14 13:30:55 |

Švédsky kráľovský pár, princezná Madeleine (36) a Christopher O'Neill (43) pokrstili pred pár dňami trojmesačnú dcérku Adrienne.

Na slávnosti v kaplnke Drottningholmského paláca v Štokholme sa zúčastnila celá kráľovská rodina a nechýbala ani Adriennina staršia setra, 4-ročná Leonore. Tá to vo svätostánku riadne roztočila! Pármesačné bábätko snáď nestrhne na seba všetku pozornosť.

Treba uznať, že na oficiálnych ceremóniách býva obvykle riadna nuda. Tá premohla aj Leonore a tak si urobila vlastný program. To stojí za pozretie!

Pred desiatkami slávnostne naladených ľudí urobila predstavenie hodné hollywoodskej herečky. Hodila sa na podlahu priamo pred oltárom a pohľad na výraz jej mamy, princeznej Madeleine, je známy rodičom po celom svete.

Princezná Madeleine zvierajúca v náručí maličkú dcérku Adriennu vyzerala dosť zúfalo, keď manžela Chrisa pobádala, aby Leonore váľajúcu sa v bielych šatách po kostole, zastavil. I keď jeden z troch kňazov slúžiacich obrad si to tiež všimol, ani brvou nepohol a pokračoval ďalej. Leonore skončila s „hubovou“ polievkou od mamy, ktorá ju nenápadne pokarhala.

Scéna netrvalo dlho a znamenala milé rozptýlenie pre všetkých, ktorí dostali pozvánku na túto významnú udalosť vo švédskej kráľovskej rodine. Po obrade sa však Leonore už určite nenudila, lebo sa mohla vyblázniť s o sesternicami, bratrancami a kamarátmi, ktorí na krste tiež nechýbali. 

Oficiálne portréty z krstu vyšli na výbornú a budú krásnou spomienkou. Pyšní rodičia sa na nich usmievajú v núručí so svojou malou princezničkou, ktorá má až šesť krstných rodičov.

Švédska kráľovská rodina má za sebou naozaj vzrušujúci víkend, lebo okrem krstu oslavovali v nedeľu aj 36-te narodeniny princeznej Madeleine.

Prečítajte si tiež:

Princ George sa dokáže riadne uvoľniť

Prvá oficiálna fotka Harryho a Meghan: Obkľúčili ich deti

Fotogaléria

foto. YouTube, svt1
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia