Život jej zmenil deň na pláži s dcérkou

Život jej zmenil deň
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Instagram
2018-04-17 00:30:42 |

Bolo to v lete 2012. Vtedy 32-ročná mama Christine Carlos vážila vyše 102 kilo a na pláži si uvedomila, že nedokáže držať krok so svojou 8-ročnou dcérou.

Predstava, že sa nedokáže normálne hrať a blázniť s milovanou dcérou, ju vystrašila. „Bola som zničená, pretože som sa nemohla hrať s Ysabellou tak, ako by chcela," spomína Christine, v ktorej by ste dnes  obéznu ženu nespoznali.  „Bola  som nafúknutá, neforemná a cítila som sa nepohodlne.“

 

Príspevok, ktorý zdieľa Cece (@ceceven),

Rozhodla sa pre zmenu. Začala tým, že urobila malé zmeny v strave. Vynechala vyprážané a rýchle občerstvenie, začala konzumovať viac zeleniny a výrazne znížila príjem sacharidov. Za prvých 5 mesiacov schudla takmer 23 kg.

 

Ako Christine povedala pre Popsugar, jej typické stravovanie pozostávalo z ovsených vločiek a vajíčka na raňajky, zeleninového  šalátu na obed a z ryby so zeleninou na večeru. Okrem zmeny v strave začala aj cvičiť. Šesť dní v týždni strávila 45 minút na bežeckom páse, nasledoval jogging a do svojho fitness plánu zaradila aj Tabatu, teda intenzívny intervalový tréning.

Do roka zhodila 45 kilo, ale rozhodla sa, že to ešte nestačí. V júli 2013 bola na tom už tak dobre, že začala s tréningami na súťaž v bikinách. „Bola som nervózna, keď som sa dostala na pódium, ale dcéra mi dala silu. Či vyhrám alebo nie, cítila som, že som niečo dosiahla,“ povedala. Po dvoch rokoch účasti na súťažiach v bikinách trochu povolila v strave.

Teraz sa zameriava na stravovanie s množstvom bielkovín, šalátov, komplexných sacharidov a zdravých tukov. Ako priznáva, občas aj zhreší. Vie, že si to môže dovoliť. Po tom, ako sa prestala „týrať“, nabrala naspäť asi 6 kg, ale jej telo vyzerá stále úžasne.

Jej rada pre tých, ktorí chcú schudnúť, je jednoduchá: „Nepremýšľajte dlho o tom, že chcete schudnúť, ale zamerajte sa na to, čo musíte urobiť pre to teraz. Ak sa sústredíte na to, ako chcete vyzerať, ľahko vás to môže odradiť.“

Prečítajte si tiež:

Pre zaneprázdnené mamy: Tieto cviky pomohli po pôrode aj Kate

Chudnutie: Stačí rešpektovať tieto rady a výsledok vás prekvapí

Fotogaléria

foto/Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia