Princezná Charlotte má za sebou prvý deň v škôlke

Princezná Charlotte má za
Ilustračné foto
Zdroj: royal.co.uk
2018-01-08 19:53:09 |

Kabátik vo farbe čerešne, ladiace topánočky, ružový šál a šibalský úsmev. Takéto dve rozkošné fotky zverejnila vojvodkyňa Kate pri príležitosti prvého dňa v škôlke jej dcérky Charlotte (2).

Britská princezná absolvovala v pondelok svoj prvý deň v škôlke. Podľa britských médií pôsobila Charlotte pri príchode do Willcocks Nursery School neďaleko Kensingtonského paláca sebaisto a veselo. 

Hrdá mamina Kate, ktorá spolu s manželom, princom Williamom, pri tomto významnom medzníku v živote ich dcérky nechýbali, zverejnila dve naozaj rozkošné snímky. Ich autorkou je práve vojvodkyňa a vznikli na schodoch Kensingtonského paláca. Na jednej fotke Charlotte stojí a so šibalským úsmevom sa pridržiava zábradlia, na chrbte sa jej hompáľa malý ružový batôžtek, na druhej sedí.

Dve fotky zverejnila urodzená rodina aj pred dvomi rokmi, keď po prvý raz išiel do škôlky ich starší syn, dnes štvororočný George. Ten na rozdiel od sestričky navštevoval montessori škôlku neďaleko vidieckeho sídla Anmer Hall, kde v tom čase rodina žila.

Krátko pred tým, ako začal vlani v septembri navštevovať súkromnú prípravnú školu Thomas´s School v Battersea, sa presťahovali naspäť do Londýna. 

Na rozdiel od dnešného dňa, keď Charlotte odprevadili obaja rodičia, Kate nemohla synčeka v septembri sprevádzať, lebo trpela silnými tehotenskými nevoľnosťami. Do školy ho preto spolu s Williamom odprevadila sympatická riaditeľka školy. Najhoršie obdobie má vojvodkyňa za sebou a opäť sa vrátila k oficiálnym povinnostiam, ktoré pár týždňov nemohla plniť. 

Tretieho potomka by mala Kate porodiť v apríli. Pre silné nevoľnosti v prvých mesiacoch a pre prirodzene štíhlu postavu má však bruško stále malé.  To, či čaká chlapčeka alebo dievčatko bude prekvapením rovnako ako pri prvých dvoch deťoch.

Prečítajte si tiež:

Najobľúbenejšia rozprávka princa Georga vás neprekvapí

Toto je dôvod, prečo sú deti stokrát horšie, keď sú s vami

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia