Najobľúbenejšia rozprávka princa Georga vás neprekvapí

Najobľúbenejšia rozprávka princa Georga
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2017-10-19 00:30:00 |

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge si život za zatvorenými dverami chránia. Občas však vykĺzne zopár detailov, ktoré dávajú tušiť, ako kráľovské deti George a Charlotte vyrastajú.

Život členov kráľovskej rodiny je určite zaujímavý a nejeden z nás by sa rád prekĺzol do útrob Kensingtonského paláca, aby sme si ho mohli pozrieť zblízka. Navonok vždy dokonale upravení s úsmevmi od ucha k uchu, škrobení a milí, v skutočnosti však tiež prežívajú ako každý iný väčšie či menšie radosti, sklamania, smútky i úspechy. Museli sa však naučiť svoje city potláčať, lebo budiť dojem dokonalosti patrí k jednej z významných úloh člena urodzenej rodiny.

William a Kate sa snažia vychovávať svoje deti Georga (4) a Charlotte (2) čo najviac mimo mediálneho záujmu, i keď niekedy sa mu vyhnúť nedá. Naposledy narobil rozruch prvý Georgov školský deň. Všetci sledovali, či ho odprevadí aj mama Kate, o ktorej práve v tých dňoch vyplávalo na povrch sladké tajomstvo, že čaká tretieho potomka. Bohužiaľ ranné tehotenské nevoľnosti boli silnejšie a na verejnosti sa ukázala až pár dní dozadu.

Napriek tomu, že rodičia urodzené deti strážia ako oči v hlave, prezradili, že George sa rád hrá s Legom a miluje lietadlá a Charlotte sa zase učí tancovať a miluje hrať sa so psami. William prezradil aj to, že George, ktorý v septembri začal navštevovať súkromnú prípravnú školu Thomas´s School v Battersea, nie je až takým nadšeným školákom a potrvá nejaký čas, než si zvykne.

Krásna vojvodkyňa Kate, ktorá by mala tretie dieťatko priviesť na svet v apríli, predvčerom na podujatí charitatívnej organizácie pre duševné zdravie, ktoré sa konalo na Paddingtonskej stanici v Londýne, prezradila ešte niečo.  A to, že budúci následník trónu nadovšetko miluje Disneyho rozprávku Leví kráľ. Dokáže pri nej presedieť celé hodiny a neraz mu ju musia púšťať aj niekoľkokrát za sebou. Nuž, niet sa čo čudovať, že práve tento príbeh malému princovi učaroval.

Navštevníci Paddingtonskej stanice si nemohli nevšimnúť zaguľacujúce sa bruško vojvodkyne. Jej účasť nebola do poslednej chvíle istá, lebo i keď nevoľnosti ustúpili, ešte si tehotenstvo neužíva na 100-percent.

Rovnako ako na nedávnej recepcii na podporu boja s psychickými chorobami, aj včera na charitatívnej akcii, na ktorej ju sprevádzal manžel, vojvoda William aj jeho brat Harry, nešetrila úsmevmi a dobrou náladou. Dokonca si aj zatancovala s medveďom Paddingtonom.

Srdcia prítomných si získala odpoveďou na otázku 10-ročnej Mahiry Gaziwovej. „Spýtala som sa jej, aké to je byť princeznou a ona odpovedala, že najkrajšie na tom je to, že sa môže stretávať s takými špeciálnymi ľuďmi ako sme my,“ prezradilo dievčatko  magazínu Hello. Aká krásna odpoveď. 

Prečítajte si tiež:

Tieto hračky sú pre Georga a Charlotte tabu

Princ George: Dokedy mu budú obliekať iba kraťasy?

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia