Táto sympatická blondína odprevadila Georga do školy

Táto sympatická blondína odprevadila
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2017-09-07 15:00:50 |

Dúfala, že sa jej to podarí, no nevyšlo to. Zdravie vojvodkyni Kate nedovolilo sprevádzať synčeka počas jeho prvého školského dňa. Kto ju nahradil?

I keď vojvodkyňa po tom veľmi túžila a chcela urobiť maximum pre to, aby odprevadila Georga v prvý deň do školy, nepodarilo sa to. Tehotenské nevoľnosti, ktoré sa ozvali tento týždeň, jej to nedovolili. Malého princa tak pri tomto významnom medzníku sprevádzal iba otec, princ William. Mama mu však určite svoju absenciu vynahradí.

Na Georgovi bolo vidno, že mu nie je všetko jedno, ale napriek tomu to po boku otca ako správny chlap zvládol.

Určite by sa radšej hral doma so svojou malou sestričkou Charlotte, povinnosti však nepustia. Prvé rozpaky mu pomáhala prekonať sympatická učiteľka Helen Haslemová, ktorá ho chytila za ruku a práve ona ho predstavila aj ostatným spolužiakom. 

Kate je podľa medializovaných informácií na začiatku tretieho mesiaca a rovnako ako pri predchádzajúcich tehotenstvách trpí nadmerným dávením. Nie je nezvyčajné, že žena s touto diagnózou zvracia aj 30.krát do dňa. To je už vážne veľmi vyčerpávajúce a niet divu, že požehnaný stav na vojvodkyne nie je vôbec vidno. Naopak, je snáď ešte štíhlejsia ako predtým. Hpereméza, ako sa odborne andmerné dávenie v tehotenstve nazýva, trápi budúce maminy zhruba do štvrtého mesiaca. Potom by mali prísť krajšie a pokojnejšie dni, keď tehotná žena naberá sily po vyčerpávajúcom období.

Urodzený drobček, ktorého pohlavie zatiaľ nevedia určiť ani lekári, by mal prísť na svet v apríli. To už bude z Georga ostrieľaný školák. Rodičia rozhodli, že bude navštevovať súkromnú prípravnú školu Thomas´s School v Battersea, ktorá sa nachádza asi 40 minút od Kensingtonského paláca, kam sa rodina v lete presťahovala z vidieckeho sídla Anmer Hall. Donedávna George navštevoval montesorri škôlku v Norfolku, ktorá bola práve neďaleko tohto ich útočiska. Postup do ďalšieho levelu vzdelávania si však vyžiadal zmenu a tak sa vrátili naspäť do Londýna. Charlotte tak bude na rozdiel od Georga prežívať útle detstvo viac v meste ako na vidieku a je pravdepodobné, že tretí drobček sa bude musieť tomu tiež prispôsobiť.

Prečítajte si tiež:

Toto obedujú v školských jedálňach deti naprieč svetom

Tieto hračky sú pre Georgea a Charlotte tabu

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia