Po sviatkoch sa z princeznej Charlotte stane škôlkarka

Po sviatkoch sa z
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2017-12-19 13:30:15 |

Rastú ako z vody. Z princa Georga je od septembra školák a o pár dní budú urodzení rodičia odprevádzať po prvý raz do škôlky princeznú Charlotte.

Charlotte, ktorá v máji oslávi 3 roky, bude chodiť do inej škôlky ako George. Kráľovskí rodičia princ William a vojvodkyňa Kate pre ňu vybrali škôlku Willcocks v londýnskej časti Kensington.

George navštevoval súkromné predškolské zariadenie Westacre Montessori School v Norfolku, neďaleko ktorej vtedy rodinka žila v ich vidieckom sídle Anmer Hall. Po tom, ako nastal čas jeho nástupu do školy, sa rodinka presťahovala naspäť do Londýna a tak niet divu, že pre mladšiu dcérku našli škôlku práve tu. A nejde veru o hocijaké zariadenie. Ročné školné vyjde zhruba na 20-tisíc eur.  V škôlke dbajú na zdravú stravu. Trieda, ktorú bude Charlotte navštevovať, je zameraná na poéziu a hrnčiarstvo.

(Willcocks Nursery School)

Po prvý raz by mala Charlotte prekročiť brány škôlky začiatkom januára. V rovnakom období pred dvomi rokmi, presne 7. januára, sa stal škôlkarom George. Od septembra však už derie lavice súkromnej prípravnej školy Thomas´s School v Battersea. I keď vojvodkyňa túžila držať synčeka za ruku a usadiť ho v prvý školský deň do lavice, tehotenské nevoľnosti jej to nedovolili a tak ho odprevadil iba otec, princ William.

Tento raz by to však malo vyjsť a Charlotte odprevadia po prvý raz do škôlky obaja rodičia. Kate po prekonaní najväčších ťažkostí spojených s prvými mesiacmi tehotenstva už vystupuje na verejnosti a plní si svoje oficiálne povinnosti. Nič by tak nemalo stáť v ceste tomu, aby svoju milovanú Charlotte pri tak dôležitom dni podporila.

Rodičia plánujú chvíľu s ňou v škôlke zostať a potom odídu. Uvidia, či tam zvládne byť aj bez ich prítomnosti a podľa toho sa rozhodnú, či bude chodiť iba na pol dňa alebo na celý. Škôlka rodičom odporúča, aby dali v prví dni deťom fotku rodiny alebo obľúbenú hračku, čím sa zrýchľuje adaptačný proces. 

Kensingtonský palác popri informácii o novinkách v živote urodzenej rodiny zverejnil už tradičnej v predvianočnom období aj ich novú oficiálnu fotku. Ladená je do modrej farby.

Na prvý pohľad udrie do očí neskutočná podoba malej Charlotte s kráľovnou Alžbetou II. Viacerí fanúšikovia si všimli, že Kate sa pod šatami nečrtá bruško a fotka teda vznikla už dávnejšie.

Vojvodkyňa Kate, ktorá bude mať obidve deti v škôlke a v škole, bude mať viac času na seba. Môže sa sústrediť na prípravy na tretie bábätko, ktoré by mala priviesť na svet v apríli. Vďaka svojej ultra štíhlej postave a nedávnym veľkým tehotenským nevoľnostiam má aj na najnovších fotkách iba malé bruško. Na perách jej však nechýba úsmev a tak možno predpokladať, že sa cíti dobre. 

Prečítajte si tiež:

Princ William prezradil, čo si želá George pod stromček

Vojvodkyňa Kate opäť žiari, ukázala sa na verejnosti

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP, profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia