Dôvod na rozvod: Zničená bielizeň! Naozaj?

Dôvod na rozvod: Zničená
Ilustračné foto
Zdroj: pixabay.com
2017-12-15 00:30:59 |

Manželstvá niekedy nevydržia a partneri sa rozvedú. Príčiny sú rôzne.

Niektoré manželstvá stroskotajú, pretože ich zabije stereotyp, manželia si nevážia jeden druhého, prestanú sa rozprávať, nemajú spoločné záujmy, nájdu si iných partnerov, láska jednoducho vyhasne. Manželský zväzok je ťažké povolanie, je potrebné, aby obaja partneri na sebe pracovali.

Aj spokojné manželstvá sem tam zažijú búrky. Buďme úprimné, bez ohľadu na to, ako milujeme svojho manžela, existuje niekoľko vecí, ktoré nám na partnerovi vadia a dvíhajú krvný tlak. Sú to väčšinou zlozvyky, ktoré nás vedia priviesť do vývrtky. Necháva po celom byte pohodené ponožky? Nerecykluje? Veci neukladá na miesto? Určite vám to niečo hovorí. Sú toto reálne dôvody na rozvod alebo nestoja ani za hádku?

Veľmi absurdne vyznieva dôvod istej Angličanky, ktorá zvažuje, že podá žiadosť o rozvod. A čím sa previnil jej zákonitý manžel? Ako píše britský Mirror, ten je vcelku smiešny. Chcel svoju manželku prekvapiť a tak sa rozhodol, že operie. Nevšimol si však, že na štítku manželkinej bielizne, ktorú vložil do práčky, bolo napísané Prať len v rukách. Samozrejme, že ho zničil. Poviete si: „No a čo? Stalo sa“.

Žena je však z celej situácie znechutená a frustrovaná. Tvrdí, že za tie roky, čo spolu žijú, to muž urobil niekoľkokrát a nepoučil sa. „Opäť zničil moje spodné prádlo, budem si musieť kúpiť nové. Tento scenár sa opakuje pravidelne posledných desať rokov,“ uvádza. Ako dodáva, jej trpezlivosť dosiahla vrchol. „Mám plné zuby jeho nekompetentnosti. Je naozaj také ťažké prečítať si, čo je na štítku? Som veľmi nahnevaná,“ prehlásila. No čo dámy? Myslíte si, že naozaj požiada o rozvod? Vytočilo by to aj vás, alebo by ste mávli rukou? 

Prečítajte si tiež:

Nový partner: Takto ho predstavte deťom

Takto si udržíte dobré manželstvo

Fotogaléria


Foto: pixabay.com
Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia