Župan malého princa Georga spôsobil nákupné šialenstvo

Župan malého princa Georga
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk
2016-05-01 13:30:56 |

Stačilo pár fotiek princa Georga, ktorý si potriasol ruku s prezidentom USA Barackom Obamom v rozkošnom bielomodrom župane a do pár minút ste ho už nedostali.

Má len dva roky, no davy fanúšikov. Syn princa Williama a vojvodkyne Kate si ešte neuvedomuje, čo pre mnohých vďaka svojmu pôvodu znamená. Všetko, v čom sa objaví on alebo jeho mladšia sestrička Charlotte, ide na dračku. Naposledy sa tak postaral o výborný obrat pre značku Petit Bateau.

Prečítajte si: To sa len tak nevidí: Rozkošný princ George v pyžame!

„Teší nás, že princ George mal na stretnutí s Barackom Obamom oblečený práve náš model,“ povedal zakladateľ tejto francúzskej značky Daniel Price. Prečo by sa netešil, keď sa po bielom froté župane s modrým lemovaním, v prepočte za zhruba 34 eur, pár minút po zverejnení fotiek Georga, ktorý ho mal na seba, len tak zaprášilo.


Zaradí sa princ George k módnym ikonám?


Treba povedať, že aj keď malý George nevítal prvého muža Ameriky v gala, v župane a modrých námorníckych papučkách bol na zjedenie. Svetové médiá konštatujú, že z neho rastie nová módna ikona. Iné to určite nebude ani s jeho rozkošnou sestričkou, no tá sa zatiaľ na verejnosti ukazuje len veľmi sporadicky. Možno si však spomínate, že čiapočka, ktorú mala oblečenú na krste, sa tiež vypredala rýchlosťou blesku. Nuž, pôvod je pôvod...

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia