DOJÍMAVÉ: Na fotkách rodiny aj mŕtvy ocino

DOJÍMAVÉ: Na fotkách rodiny
Ilustračné foto
Zdroj: Sidney Conley Photography/Facebook
2016-03-06 13:20:05 |

Fotografka Sidney Conley dostala zvláštnu požiadavku. Nafotiť šťastnú rodinku tešiacu sa na ďalšie bábätko. Na fotkách však má byť aj budúci ocko, ktorý nečakane zomrel...

Mama štvorročného Landena, Nicole Bennett, ktorá pod srdcom nosí jeho súrodenca, potrebovala po nečakanej manželovej smrti urobiť niečo špeciálne. Milovaný manžel zomrel len dva mesiace pred dátumom pôrodu. Vtedy si spomenula, že navrhol, aby si dali urobiť u profesionálneho fotografa ešte pred pôrodom fotky iba s Landenom. Tak si povedala, že pôjde do toho.

Oslovila fotografku Sidney Conley, ktorá sa nápadu nezľakla a koncom februára nafotila nádhernú sériu fotografií. Na fotkách je nielen ona, Landen a bábätko v brušku, ktoré má prísť na svet 25. marca, ale aj milovaný zosnulý Deont. Nicole verí, že fotky budú deťom pripomínať nádherného muža a skvelého otca, ktorého nečakane stratili. Ich hodnota je pre ňu nevyčísliteľná.

 

 

 


 

Fotky si na Facebooku aj Instagrame pozreli tisícky ľudí a väčšina komentárov je pozitívnych. Našli sa však aj také, ktoré označujú fotky za morbídne. Za všetky komentáre snáď jeden z nich - Ak sú pre Nicole tie fotky dôležité a aspoň trochu zmiernili jej žiaľ, potom je všetko tak ako má byť. Deont už dáva na svoje lásky pozor z neba... A keď si ho takto pripomenuli, nie je na tom nič morbídne ani nevhodné.

 

Fotogaléria


Foto: Sidney Conley Photography/Facebook
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia