Lucia Hablovičová trávi väčšinu času so synom

Lucia Hablovičová trávi väčšinu
Ilustračné foto
Zdroj: Jan Zemiar
2015-10-14 13:30:30 |

Bývalá riaditeľka Miss Slovensko, moderátorka a modelka má svoj stred vesmíru! Je ním jej najvernejší parťák, syn Theo. Luciin vzťah k deťom však synom nekončí.

Vaša láska k deťom je zjavná či už cez rôzne projekty, či vlastnú škôlku. Venovali ste sa detským projektom aj predtým než ste sa stali matkou?

Blízky vzťah k deťom mám od malička, študovala som na Pedagogickej škole, a vždy som  túžila byť učiteľkou v materskej škole.  So svojim OZ Svetluška som niekoľko rokov organizovala aj tábory pre deti zo sociálne slabších rodín, takže deti v mojom okolí boli stále.

Theo už riadne vyrástol. Zmenili sa vaše priority odkedy ste matkou?

Samozrejme že stredom môjho vesmíru je teraz Theo, a tomu som prispôsobila cely svoj režim, fungovanie a aktivity. Čím je starší tým je pre mňa lepším parťákom, takže väčšinu času trávime spolu. Moje priority sa v podstate nezmenili, akurát denný režim a trávenie voľného času... Momentálne totiž nemám žiaden.

Chodí s vami aj do škôlky? Ako sa mu pozdáva prostredie, kde  je pod maminým dozorom?

Od septembra je z neho škôlkar, chodí samozrejme do mojej škôlky, ale snažím sa aby mal aspoň par hodín  priestor sám pre seba a nemal ma stále na očiach, takže kým je tam ja vybavujem a pracujem mimo škôlky.  Je to dosť náročná situácia mať dieťa vo vlastnej škôlke, ale verím, že to zvládneme.

Nedávno ste sa stali ambasádorkou projektu „Z lásky k deťom,“  ktorý sa zameriava na deti v núdzi, aby sme im dopriali  útulný domov.  Prečo ste sa rozhodli pre tento projekt?

Veľmi si vážim, že som sa mohla stať ambasádorkou takéhoto projektu, pretože poznám rodiny, kde nie je samozrejmosťou, že deti dostávajú všetko, čo by potrebovali, každé euro sa obracia v rukách a použije na to nevyhnutne. Projekt Z lásky k deťom aspoň dočasne zjednoduší situáciu v mnohých rodinách, a my sami môžeme prispieť a nič nás to v podstate nebude stáť, kúpime si len produkty ktoré bežne kupujeme...

 

Fotogaléria


Foto: Ján Zemiar
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia