Princ George oslavuje druhé narodeniny

Princ George oslavuje druhé
Ilustračné foto
2015-07-22 00:30:50 |

Rozkošné princiatko, ktoré si pre svoj šibalský pohľad a bucľaté líčka získalo srdcia mnohých ľudí, má dnes veľký deň. Už nie je žiadnym bábätkom, ale veľkým dvojročným chlapom. Gratulujeme!

Prvý syn princa Williama a vojvodkyne Kate Middletonovej sa narodil pred dvomi rokmi v Nemocnici Sv. Márie v Londýne rovnako ako jeho malá sestrička Charlotte. Tá si ešte dnešnú Georgovu oslavu druhých narodenín veľmi neužije, veď má len necelé tri mesiace.

Pri príležitosti prvých narodenín princa Georga zverejnil Buckinghamský palác nové fotografie chlapčeka, na ktoré všetci netrpezlivo čakali. Malý George je na nich zachytený s rodičmi. 

Rovnako je tomu aj teraz. Pri príležitosti druhých narodenín zverejnili palác doteraz nepublikovanú fotku Georga s oteckom Williamom, ktorú počas nedávneho slávnostného krstu malej princeznej Charlotte urobil dvorný fotograf urodzenej rodinky Mario Testino.

Okrem toho uzrela pri príležitosti druhých Georogových narodenín svetlo sveta bábika s jeho podobou. Jej autorkou je 44-ročná Natalia Lawrence z britského Leicesteru, ktorá jej výrobou strávila dva mesiace a len na správny odtieň kože použila 27 farieb. Aj keď vyrobila už množstvo bábik, práve bábika princa Georga je podľa nej úplne najvydarenejšia.

Napriek tomu, že George dnes oslavuje iba druhé narodeniny, stihol toho už dosť. Okrem iného napríklad ako deväťmesačný absolvoval s rodičmi náročnú oficiálnu cestu do Austrálie a na Nový Zéland. To bola pre princiatko veľká premiéra, lebo vtedy v náručí rodičov po prvý raz reprezentoval Spojené Kráľovstvo v zahraničí.

Určite si pamätáte na jeho úžasnú reakciu na davy fanúšikov postávajúcich pred pôrodnicou, keď sa narodila malá Charlotte. Rovnako ako otecko všetkým zamával. Veď to sa predsa na urodzeného dediča trónu patrí...

Drobec si na mediálnu pozornosť a výnimočnosť, ktorú dostal do vienka narodením sa do kráľovskej rodiny, užíva čím ďalej tým viac a treba uznať, že je naozaj úžasný.

Fotogaléria


Foto: sita.sk, profimedia.sk, wikimedia commons.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia