Známi tatinovia, ktorí „stoja za to“

Známi tatinovia, ktorí „stoja
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2015-01-15 20:30:46 |

Otcovia našich detí sú samozrejme tí naj, ale priznajme si, že také hollywoodske hviezdy, športovci či samotný princ majú predsa len niečo do seba.

Hovorí sa, že muži starnú lepšie ako ženy. Nezostáva nám iné, iba súhlasiť. Na šarme im obvykle neuberú ani šediny či nejaké to kilo navyše, ktoré u žien každý rieši. No a keď chlap zoberie do náručia dieťa, v tej chvíli vyzerá sexi snáď každý. Otcovstvo bez debaty pristane aj fešákom známym zo strieborného plátna či ihrísk, ktorých sme síce milovali aj predtým, no teraz majú ešte väčšiu iskru. Čo na nich hovoríte?


1. David Beckham

(Najnovší úlovok fotografov - David sa vybral s trojročnou dcérkou Harper na vychádzku po Nothing Hill a ako vždy bola táto dvojica stredobodom pozornosti.)

 

Aj keď tento svetoznámy futbalista svoju manželku Victoriu sem-tam potrápi nejakým tým úletom, svojim štyrom deťom je výborným otcom a treba uznať, že mu to nesmierne pristane. Vidno, že si to uvedomuje a rád sa prezentuje. Kým synovia Brooklyn (15), Romeo (12) a Cruz (10) už majú svoje záujmy a sami sa dostávajú do centra pozornosti, jediná dcérka Harper (3) je rodinným miláčikom a všetci, na čele s Davidom, ju obskakujú.

 

(Futbalista so synmi Brooklynom, Cruzom a Romeom)

 

(S benjamínkom rodiny Harper. No nemilujte ho... )

 

2. Brad Pitt

Otec šiestich detí Maddoxa (13), Paxa (11), Zahary (10), Shiloh (8) a šesťročných dvojičiek VivienKnoxa ne, ktoré vychováva s manželkou Angelinou Jolie, patrí roky k najkrajším mužom Hollywoodu. Kde sa objaví, tam spôsobí šialenstvo. Obľúbený je nielen pre svoj výzor, ale pre to, že spolu s Angelinou tri zo svojich detí adoptovali. Na rodine mu naozaj záleží a ako prednedávnom vyhlásil, s deťmi chce tráviť ešte viac času ako doteraz. Uvedomuje si, že čas beží a preto si ich chce poriadne užiť ešte predtým, než odídu z domu.

(Brat Pitt so synom Knoxom, dcérou Shiloh, ktorá chce byť chlapcom a synom Paxom vlani v decembri.)

 

(Pár Brad Pitt a Angelina Jolie si adoptoval tri deti, ktoré by inak čakal osud sirôt v najchudobnejších krajinách sveta.)

 

3. Orlando Bloom

Aj keď s mamou štvorročného syna Flynna, austrálskou modelkou Mirandou Kerr, sa tento krásavec rozviedol, na syna nedá dopustiť. Na každej fotke s ním sa tvári tak láskavo, že máte chuť ho vybozkávať...

(Akoby mu z oka vypadol...)

O tom, že Orlando je naozaj milujúcim ocinom, vás presvedčí aj toto paparazzi video, na ktorom je zachytený Orlando s Flynnom, keď dostal vlani hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Aj napriek tomu, že synček sa mu neustále "tmolil" pod nohami, Orlandovi neschádzal úsmev z tváre. "Dostal som hviezdu priamo pred obchodom so sladkosťami, ktorými je Flynn momentálne posadnutý, takže bol z toho nadšený. Snažím sa však, aby nejedol priveľa sladkého," uviedol vtedy herec pre E! News. 

 

4. Ben Affleck

Pre činorodého tatina je rodina s dvomi dcérami - Violet Anne Affleck (9) a Seraphina Rose Elizabeth (5) a jedným synom - dvojročným Samuelom na prvom mieste a spolu s manželkou sa snažia tráviť s ratolesťami čo najviac času. Povráva sa, že tento rok by k nim mal opäť priletieť bocian. Napriek tomu, že sú veľmi vyťažení, odprevádzajú dcéry do školy, chodia s nimi do parku či na nákupy a so synčekom trávia čas na ihriskách, aj keď by nemali ani najmenší problém nechať to všetko na opatrovateľky.  

 

(Violet a Seraphina s ocinom Benom vykladajú spoločne nákup z auta po návrate z tržnice.)

 

5. princ William

Aj keď u Williama nie je tým hlavným dôvodom zaradenia do zoznamu krásna tvár či dokonalé telo, má modrú krv a to úplne stačí. Uhladené vystupovanie a džentlmenské spôsoby robia z neho priam dokonalého kandidáta na obľúbeného celebritného otecka. Už o tri mesiace sa z mladého urodzeného muža stane dvojnásobný tatko a k malému princovi Georgovi, ktorý v júli oslávi druhé narodeniny, pribudne súrodenec.

 

 

6. Will Smith

Z bláznivého chlapca vyrástla hollywoodska hviezda a dnes je otcom dvoch detí – syna Jadena (16) a dcéry Willow (14). Obaja potomkovia sú talentovaní a šikovní, aj keď o reálnom svete ich celebritný otecko toho veľa nenaučil. K ich životom patria nočné kluby, rýchle autá a luxusné oblečenie, no to je údel mnohých detí bohatých rodičov.

(Hrdý tato Will so synom Jadenom, ktorý zdedil talent a energiu po ňom.)

 

(Willow a Jaden)

 

7. Tom Cruise

Vynikajúci herec, no vďaka scientológii, ktorej je horlivým prívržencom, pre mnohých kontroverzná osobnosť. Treba však uznať, že má čosi do seba a na deťoch rozhodne nešetrí, aj keď s ich matkami už nežije. S Nicol Kidman spolu vychovávali dve dcéry a s kráskou Katie Holmes má dcérku Suri (9), ktorá patrí k najštýlovejším, no zároveň najrozmaznanejším hollywoodskym ratolestiam.

(Vidieť Suri s úsmevom sa rovná takmer zázraku.)

 

(Topánky na podpätkoch, ktoré rodičia malej Suri niekedy dovolia, sa stali terčom kritiky.)

 

8. Cristiano Ronaldo

Božský dobrý futbalista je veľmi nekonvenčným otcom. Meno mamy jeho štvorročného syna Juniora, ktorého vychováva s priateľkou Irinou, známe nie je a za mlčanie je kráľovsky zaplatil. V pondelok sa so synom objavil na slávnostnom večere FIFA Ballon d'Or Gala, kde si prebral Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu minulého roka. Predýchal dokonca ja to, že Junior obdivuje viac kvality futbalistu Lionela Messiho, ktorému aj s jeho „požehnaním“ zagratuloval.

 

(Junior je rozkošný a aj keď mu ocko nedoprial spoznať vlastnú matku, otcovstvo si užíva.)

 

9. Adam Sandler

Americký herec, filmár a hudobník je otcom dvoch dcér - Sadie Madison (2006) a Sunny Madeline (2008). O tom, že čo sa týka jeho detí, nenecháva nič na náhodu, vedia mnohí svoje. Pred odletom na dovolenku napríklad nechá niekoľkokrát skontrolovať lietadlo, či je všetko v poriadku. Pracovať pre neho asi nie je práve džobom snov. Bývalá opatrovateľka jeho detí už nezvládla zlé zaobchádzanie zo strany hollywoodskej star a zažalovala ho, no evidentne si nevybrala toho správneho rivala a súdny spor prehrala.

 

(Adam Sandler s dcérami.)

 

10. Ashton Kutcher

Americký herec, producent, scenárista, model, spevák a miláčik žien po celom svete, sa stal otcom iba v októbri minulého roka. Herečka Mila Kunis, ktorá po Ashtonovom boku nahradila Demi Moore, mu porodila dcérku Finn. Hodnotiť, akým je otcom, budeme môcť až o nejaký čas, zatiaľ sa mu však táto úloha veľmi páči.

(Zdá sa, že aj z vyhláseného hollywoodskeho zvodcu sa stal starostlivý otecko.)

 

11. Alec Baldwin

Aj keď napatrí k najmladšej generácii hollywoodskych celebrít, do nášho zoznamu rozhodne patrí. Alec, ktorý kedysi tvoril pár s herečkou Kim Basinger, čaká v 56 rokoch svojho prvého syna a je šťastím bez seba. Braček pribudne k už dospelej dcére Ireland (19) z prvého manželstva a ani nie dvojročnej Carmen, ktorú mu porodila inštruktorka jogy Hilaria Thomas. Ak rozmýšľate, či Alec doprial každému dieťaťu inú mamu, tak nie. Syna mu porodí tiež jogínka Hilaria.

(Aj s takouto fotkou sa pochválil herec na sociálnej sieti. V brušku jeho manželky Hilarie by sa mal skrývať vytúžený syn.)

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, wikimedia commons.com, sita.sk, Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia