Takúto hlúpu nachytávku len tak ľahko neuvidíte

Takúto hlúpu nachytávku len
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-12-04 11:30:37 |

Mať vtipného manžela je perfektné. Ak to však preženie tak ako Roman Atwood, namiesto smiechu sa môže dočkať kopanca do rozkroku. Zaslúžene...

Vystrašiť manželku na smrť vážne nie je zábavné. To si však zrejme Roman Atwood, ktorý vymyslel neskutočnú hlúposť ako ju nastrašiť, nemyslí. Po príchode domov, kde strážil ich dve ratolesti, ju čakalo nemilé prekvapenie. Na YouTube zavesil podľa neho vtipné video, v ktorom môžeme vidieť ako svoje dieťa v kostýme Spidermana zamenil za vatového panáka v jeho veľkosti a predstieral, že počas hry mu vypadlo z náručia a spadlo z horného poschodia domu na spodné. Viete si predstaviť reakciu šokovanej mamy, ktorá raketovou rýchlosťou vyštartovala k úbohému „dieťaťu“.  Dole však našla iba panáka, čo ju zrejme malo podľa podareného ocka rozosmiať. To sa však samozrejme nestalo a žena sa veľmi nahnevala. Roman snáď doteraz rozmýšľa, čo ju mohlo tak „vytočiť“, prečo sa s ním nebaví a nechala ho spať mimo manželskej postele.

Video však svoj účel splnilo, pozrelo si ho už vyše šesť miliónov užívateľov, z ktorých však mnohí len nechápavo krútia hlavou a rozmýšľajú, ako ho takáto hlúpa nachytávka vôbec mohla napadnúť. Šťastie, že sa v skutočnosti nič nestalo a išlo iba o nevydarený kanadský žartík, ktorý asi podarený ocko veľmi nepremyslel.

 


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia