Najštýlovejšie deti, ktoré udávajú tón v Hollywoode

Najštýlovejšie deti, ktoré udávajú
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.cz
2014-11-11 01:30:49 |

Niektoré ešte o tom ani netušia, iné si to už dobre uvedomujú. Deti hollywoodskych celebrít nemuseli urobiť pre to, aby udávali štýl, nič viac, len sa narodiť tým správnym rodičom.

Už je to raz tak. Nech si známi ľudia natiahnu na seba čokoľvek, zvyčajne sa z toho veľmi rýchlo stane módny trend. Presne tak je to aj pri deťoch. Stačí, keď Victoria Beckham zoberie svoju malú ratolesť Harper Seven von v žltej nazberanej sukničke, môže si byť istá, že mnohé maminy rýchle kúpia svojim dcérkam podobnú. Aj keď na jednej strane majú deti celebrít život plný hojnosti a stávajú sa automaticky idolmi, na druhej nemajú takmer žiadne súkromie a fotografi striehnu na nich už od narodenia. Či už sa im to páči alebo nie, slávni rodičia im nezabezpečili iba materiálne bohatstvo, ale aj pozornosť, i keď o ňu nestoja. Väčšina celebritných detí to však "ustojí" a časom začnú udávať trendy dobrovoľne. Ktoré sú dnes považované za najštýlovejšie a sú najžiadanejšími medzi fotografmi?

Beckhamovci

Najštýlovejším deťom Hollywoodu vládnu súrodenci Beckhamovci. Tatko David a mama Victoria veľmi dobre vedia, že práve ich potomkovia patria k najžiadanejším vo svete médií, preto si na ich stylingu dávajú už od narodenia mimoriadne záležať. Kým trojročnej Harper Seven vymýšľa módne kreácie mama, starší synovia zdedili vkus po nej a sami vedia, čo na seba, aby upútali pozornosť. Tú si užíva najmä dvanásťročný Romeo, ktorý je už dlhší čas tvárou módnej značky Burberry a kde sa objaví, slečny idú do kolien. Ak sa nevydá v šľapajach svojho slávneho tatka futbalistu, je veľmi pravdepodobné, že zakotví v módnom priemysle a ešte budeme o ňom veľa počuť.

 

Kingston Rossdale a jeho brat Zuma

Romeovi šliape na päty syn speváčky Gwen Stefani a herca Gavina Rossdala, osemročný Kingston Rossdale.  Vďaka extravagantnej mame, ktorá roky udáva tón v móde, malý fešák so svojim výzorom rád experimentuje. Farebné vlasy, rôzne účesy a odvážne kombinácie oblečenia patria k jeho štýlu a je viac ako isté, že k nenápadným mladíkom nikdy patriť nebude. Keďže rodičia preferujú vo výchove detí voľnosť a kreativitu, dá sa očakávať, že podobnou cestou sa vydá aj Kingstonov mladší braček Zuma. Už teraz ho výstredná mama oblieka do riadne odvážnych kúskov.

 

Suri Cruise

Na nedostatok záujmu sa určite nemôže sťažovať ani Suri, osemročná dcéra hercov Toma CruisaKatie Holmes. Tej dokonca fotografi tak prekážajú, že si buď schováva hlavu do maminho ramena alebo vyplazuje na fotografov jazyk či robí rôzne grimasy. Dievčatko, ktoré už v škôlkarskom veku slávna mamina obula do topánok na podpätkoch a nalakované nechty sú pre ňu úplnou samozrejmosťou, si bude musieť na pozornosť zvyknúť.  Kým podľa niektorých je za jej správaním detská plachosť, iní tvrdia, že je jednoducho iba veľmi rozmaznaná. Nech je tak či tak, zachytiť ju je pre fotografov vždy dobrým sústom.

 

North West

Rovnaký záujem majú médiá aj o ročnú North West, ktorá je dcérou herečky a modelky Kim Kardashian a rappera, speváka a hudobného producenta Kanyeho Westa. Drobec, ktorý sa len prednedávnom naučil chodiť, má toľko značkových vecí, koľko obyčajný smrteľník nemá za celý život. Čo s tým už narobí, keď má úspešných rodičov, ktorí sa kamarátia s tými správnymi ľuďmi, napríklad kreatívnym riaditeľom luxusnej značky Givenchy Riccardom Tiscim. Ten na nej určite nešetrí a zásobuje ju tými najluxusnejšími kúskami.

 

Honor Warren

O budúcnosť nemusí mať strach ani šesťročná Honor Warren, ktorej mamou je herečka Jessica Alba a otcom producent Cash Warren. Zdá sa, že štýlová mamina vštepila dcére lásku k hravej móde a kým bežné dievčatá sa v jej veku učia písať prvé písmenká, ona už aj sama rada kombinuje svojské módne kreácie. Veľmi dobre vie, že kamkoľvek ju mama zoberie, bude stredobodom pozornosti. Onedlho ju bude určite nasledovať aj mladšia sestrička Haven, na stylingu ktorej si dáva mama tiež záležať.

 

Blue Ivy Carter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nádhernú hustú hrivu speváčky Beyoncé Knowles pozná asi každý milovník hudby. Vyzerá to tak, že jej dvojročná dcérka Blue Ivy, ktorej otcom je známy rapper, producent a podnikateľ Jay-Z, má to šťastie a nádherné vlasy zdedila po mamine. Hustá kučeravá hriva robí z nej veľmi rozkošné dievčatko. Je len otázkou času, kedy drobček začne napodobňovať svoju mamu aj v obliekaní.

 

Apple Martin

Desaťročná Apple Martin, dcéra herečky Gwyneth Paltrow a speváka skupiny Coldplay Chrisa Martina evidentne zdedila vkus po mame. Kým Aplle sa oblieka o niečo hravejšie, zvyčajne sú jej kúsky jednoduchšou kópiou Gwynetinho šatníka. Po známej mame zdedila prirodzene jemnú krásu aj nádherné blond vlasy. Obidve si potrpia na prírodné materiály a jednoduchosť. 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia