Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Strelca

Horoskopy pre deti: Narodené
Zdroj: thinkstock.com
2014-09-26 12:01:34 |

Ak sa vaše dieťa narodilo medzi 22. novembrom a 21. decembrom, máte doma prieskumníka, s ktorým sa nudiť nebudete. Strelci sú zvedaví, radi získavajú vedomosti a skúsenosti.

Dieťa narodené v znamení Strelca potrebuje veľa praktických činností. Toto astrologické znamenie je známe ako znak učencov, takže Strelci takmer neustále kladú otázky a hľadajú na ne odpovede. Sú to malí prieskumníci a bádatelia. Chcú zažiť všetko, vrátane toho, čo je tabu, takže buďte na pozore.

Dieťa Strelec vás bude s radosťou sprevádzať na nové miesta a veľmi rýchlo sa všade aklimatizuje. Rovnako rýchlo sa však začne nudiť, ak nemá dostatok podnetov a vzrušenia. Snažte sa pripraviť mu množstvo stimulácií, zaujímavé hry a výborné sú dlhé prechádzky vonku, počas ktorých objaví množstvo zaujímavých vecí, na ktoré sa bude potrebovať popýtať. Myseľ malého Strelca potrebuje byť neustále zaujatá, veľmi rýchlo si obľúbi knihy, potešíte ho návštevami múzeí, galérií, rôznymi exkurziami a diskutovaním. Keď trochu podrastie, prebytočnú energiu dobre vybije pri športe.

Strelec potrebuje pozornosť rodičov. Ak má pocit, že jej nie je dostatok, vynúti si ju akýmkoľvek spôsobom. Šťastnejšie sa cíti vo veľkej rodine, kde môže staršieho súrodenca napodobňovať a doháňať a o mladšieho sa starať a viesť ho.

Prirodzene optimistickí Strelci majú veľa priateľov. Neznášajú samotu, v spoločnosti sa cítia ako ryby vo vode a čerpajú z nej energiu. To, že sa narodili v znamení učencov, predznamenáva ich predčasnú zrelosť na svoj vek. To je výborným predpokladom ku kariére učiteľa alebo neskôr aj profesora. Strelec sa učí veľmi rýchlo a vďaka prirodzenej inteligencii a rozhľadu, ktorý získava od detstva záujmom o všetko, môže vyniknúť v ktoromkoľvek odbore. Dôležité je, aby sa pri práci stretával s ľuďmi. Spokojného Strelca sediaceho v samostatnej kancelárii bez kontaktu s inými, nájdete len veľmi ťažko.


Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia