Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Raka

Horoskopy pre deti: Narodené
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstostock.cz
2014-09-12 12:01:08 |

Deti, ktorých astrologickým znamením je Rak (21. jún – 22. Júl), sú rady obklopené rodinou. Istotu pre ne znamenajú rutiny a svoju zónu pohodlia opúšťajú veľmi ťažko.

Sladké a citlivé dieťa Rak veľmi skoro rozvíja silné väzby najmä s mamou, no postupne k sebe pustí aj otca. Odlúčenie od rodičov, napríklad pri nástupe do škôlky, prežíva snáď najcitlivejšie zo všetkých znamení a plaču sa asi nevyhnete. Upokojí ho veľa objatí a prejavov lásky. Potrebuje mať pri sebe obľúbený vankúšik alebo plyšovú hračku, na ktorú je zvyknuté. 

Aj keď malý Rak nerád opúšťa svoju komfortnú zónu, je dôležité, aby spoznával nové veci. Zraniteľní Raci potrebujú svoje súkromie, ktoré si dokážu veľmi dôkladne strážiť, preto ich povzbudzujte, aby otvorene hovorili o svojich pocitoch.

Vhodnou činnosťou pre dieťa narodené v znamení Raka je starostlivosť o rastlinky a domáce zvieratká, pri ktorej môže napĺňať svoju prirodzenú potrebu starať sa o niekoho alebo niečo. Zároveň to preňho znamená emocionálne bezpečie. Pri výbere kamarátov je Rak opatrný, obvykle má jedného najlepšieho, pre ktorého by urobil aj to posledné.

Láskavosť a túžba pomáhať druhým predurčuje Rakov realizovať sa kariére v pohostinstve, školstve, sociálnych službách či medicíne. Môžu sa výborne uchytiť  tiež ako finanční poradcovia či realitní makléri. Rak sa bude lepšie vo vnútri cítiť, ak ho život neodveje ďaleko od domova, ktorý v ňom vzbudzuje istotu. Ak sa však ocitne ďalej od rodiny alebo v cudzine, vnútornú silu čerpá zo spomienok na detstvo. Preto veľmi dbajte o to, aby sa dieťa Rak cítilo milované a spokojné už od útleho veku. Prejavmi lásky a starostlivosti nešetrite. 

Fotogaléria


Foto: pixabay.com
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia