Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Barana

Horoskopy pre deti: Narodené
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2014-09-05 12:01:19 |

Pri tejto kôpke energie budete potrebovať riadnu dávku trpezlivosti. Malý Baran narodený od 21. marca do 20. apríla je absolútne nezávislý, no nevyhnete sa jeho záchvatom hnevu.

Dieťa narodené v znamení Barana je rodeným vodcom, nezávislé a sebavedomé. Buďte pripravení na to, že čo najviac vecí sa bude snažiť robiť bez vašej pomoci. Ak ho budete podporovať v snahe samostatne sa kŕmiť či obliekať, naučí sa vďaka tomu dôležitým životným zručnostiam.

Aj keď na jednej strane Baran nie je na rodičov nijakým výrazným spôsobom upnutý, na druhej potrebuje byť stredobodom ich pozornosti a zahŕňaný láskou. Doprajte mu jej čo najviac, no nezabudnite nastaviť určité obmedzenia. Niekedy Barani pôsobia nedisciplinovane a samoľúbo. Súvisí to s ich energickou a netrpezlivou povahou túžiacou po dominancii. Veľké sny ich poháňajú dopredu a pri správnom vedení zo strany rodičov môže Baran v živote naozaj veľa z nich uskutočniť.

Barani sú plní vášne, preto je vhodné povzbudiť ich k účasti na nejakom športe alebo koníčkoch, pri ktorých môže do sýtosti vybíjať svoje nadšenie. Rodičia malého Barana musia mať veľa trpezlivosti, aby sa dokázali vysporiadať s jeho impulzívnosťou. Barani môžu mať tendenciu byť prirodzene panovační, alebo trvať na svojom, aj keď nemajú pravdu. Za svoje práva bojujú s plnou silou. Nechajte malého Barana učiť sa z vlastných chýb, rozviniete tým ich hrdosť.

V spoločnosti je Baran dominantný, neuznáva autority. Vo vzťahu k mladším deťom sa snaží až priveľmi presadiť a niekedy ho treba krotiť.

V škole patrí Baran k deťom, ktoré majú učenie rady a je medzi prvými, ktorí sa hlásia. Nad zadanými úlohami nepotrebuje dlho rozmýšľať. Ustriehnite jeho disciplínu pri písaní domácich úloh, lebo táto činnosť ho otravuje. Z Baranov sa často v budúcnosti stávajú šéfovia, dobre sa cítia v polícii alebo armáde, blízke je im však aj umeniekreatívne povolania. Mnohí vynikajú v športe


Foto: thinkstock.com
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia