Júnové deti majú tendenciu mať spoločnú túto vec: Ide o toto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto Gettyimages.com
Zdroj: gettyimages.com
2023-06-04 20:00:00 |

Znamenia zverokruhu vedia naznačiť určité charakteristiky, avšak je potrebné myslieť na to, že povaha ľudí je rozdielna. Deti narodené v júni ale majú tendenciu k tomuto. Viete, o čo ide?

Na základe astrológie je možné načrtnúť charakteristiky jednotlivých znamení zverokruhu. Inbaal Honigman, ktorý pôsobí ako astrológ v zahraničí podotkol, že je možné ľudí zatriediť do niekoľkých kategórií, uvádza DailyMail. Spomínaný odborník ohľadom tejto skutočnosti bližšie vysvetlil, že ide o „temperamentný, emocionálny, praktický alebo intelektuálny,“ typ osobnosti.

Dodal, že je možné jednotlivý typ osobnosti určiť aj inak, v podobe iných výrazov, znázorňujúcich daný typ osobnosti. Priblížil, že je možné ich pomenovať, aj ako „ohnivý, vodný, zemitý alebo vzdušný“.

 


Podľa spomínaných typov sú rozdelené jednotlivé znamenia zverokruhu do daných oblastí a každý človek sa vyznačuje určitými špecifikami. Detičky, ktoré sa narodili napríklad v júni budú patriť k znameniu Blíženci alebo Rak.

 

Podľa všeobecne známych skutočností možno povedať, že znamenie Blíženci patrí medzi vzdušné znamenie zverokruhu a Rak je zaradené medzi vodné znamenie zverokruhu. Hoci každý človek má jedinečnú osobnosť, jednu vec majú júnové deti spoločné.

 

Na základe zrealizovanej určitej štúdie a publikovanej v roku 2015 sa zistilo, že detičky, ktoré prišli na svet práve počas letných mesiacov, napríklad konkrétne práve v júni, tak môžu byť vyššie, v porovnaní s rovesníkmi, ktorí sa narodili počas priebehu zimných mesiacov.

 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia