Takto sa zmenilo "najkrajšie dievčatko na svete"

Takto sa zmenilo
Ilustračné foto
2021-08-25 09:30:00 |

Titul najkrajšieho dievčatka na svete si vyslúžila ako šesťročná, o desať rokov neskôr jej ho potvrdili. Dnes má 20 a pozrite, ako si užíva.

Thylane Blondeau je dcérou bývalého francúzskeho futbalistu Patricka Blondeau a televíznej moderátorky a herečky Veroniky Loubry. Prirodzene dokonalé črty ju predurčili na rolu modelky už v útlom detstve. S touto dráhou začala už ako štvorročná, keď predvádzala pre francúzskeho návrhára Jeana Paula Gaultiera. 

Keď sa v roku 2007 stala "najkrajšším dievčatkom na svete", otvorilo jej to ešte viac dvere do veľkého sveta módy a začala pracovať pre také zvučné mená ako sú Versace, L´Oreal či Dolce & Gabana Súťaž, ktorá jej zmenila život, vznikla v roku 1990 vďaka britskému filmovému kritikovi TC Candlerovi. Pred Thylane sa víťazkami stali oscarové hollywoodske hviezdy Michelle Pfeiffer, Marion Cottilard či modelka Jourdan Dunn.

Šikovná Thylane myslí aj na zadné vrátka a v roku 2018 predstavila vlastnú kolekciu oblečenia Heaven May. Dnes je z nej teda už nielen modelka, ale aj podnikateľka.

Pred pár dňami svet obleteli fotky dnes už 20-ročnej Thylane. I keď z detskej nevinnosti na nej už toho veľa nie je, vyrástla na krásnu ženu a ešte nejaký ten rok v modelingu určite pobudne. Stále má nádherné črty a dokonalú postavu.

 O tom, že krása a šikovnosť jej dobre vynášajú, svedčia aj fotky z tých najvychytenejších rezortov, v ktorých trávi dovolenky. Veľmi rada sa zdržiava v Saint Tropez na juhu Francúzska. Paparazzi ju najčastejšie zachytia v spoločnosti priateľa, herca Bena Attala, s ktorým sa dala dokopy vlani.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia