Stal sa ZÁZRAK! Známy spevák bude opäť otcom... Cesta za vytúženým dieťatkom bola náročná

Stal sa ZÁZRAK! Známy
Zdroj: pixabay.com
2024-03-21 07:00:00 |

Prežívajú veľké šťastie! Reč o rodine speváka menom Simon Webbe, ktorý sa zviditeľnil pôsobením v úspešnej formácii Blue. Jeho milovaná partnerka už totiž čoskoro privedie na svet ich druhé dieťatko.

Radostnú novinku oznámil umelec na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam zverejnil dojemné video, ktoré zachytáva ten moment, keď zistili, že túžba po ďalšom dieťatku sa splnila. Zachytili aj chvíľu, keď svojej dcérke Cyan oznámili, že z nej bude veľká sestra. Nuž, a mnohí fanúšikovia sa pri pohľade na to neubránili slzám. 

Simon s manželkou sa netaja tým, že ich cesta za potomstvom bola poriadne tŕnistá„Zázraky sa dejú a my sme toho živým dôkazom. Táto cesta nebola jednoduchá, ale každý zápas nás priviedol k tomuto momentu čistého šťastia – nejakým zázrakom sa nám skutočne podarilo otehotnieť prirodzene!,” uviedol spevák. 

Dvojica má za sebou pokusy o umelé oplodnenie a tiež vedia ako boli strata nenarodeného dieťatka. „Náš malý zázrak, ktorý sa nám má narodiť v júli 2024, už teraz napĺňa naše srdcia láskou a nádejou. Nemôžeme byť viac vďační za toto požehnanie. Toto sú nové začiatky a ako rodina sa ženieme vpred,” dodal Webbe. 

Pod príspevkom sa hromadia nadšené komentáre. Prominentnej rodinke gratulujú nielen Simonovi kolegovia zo šoubiznisu, ale aj množstvo fanúšikov. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia