NESKUTOČNÉ, čo predviedla Cibulková: Mnohé ženy jej môžu ticho závidieť!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Facebook/Dominika Cibulkova
2024-03-19 15:00:00 |

Dominika Cibulková bojovala na parkete Let's Dance pred dvomi rokmi. V nedeľu večer si prišla atmosféru obľúbenej tanečnej šou zopakovať, avšak už len ako divák. Na dvojnásobnej mamičke mohli všetci prítomní oči nechať!

Bývalá profesionálna tenistka sa osem mesiacov po pôrode druhej ratolesti rozhodla, že chce späť svoje staré telo. Koncom októbra sa tak pustila do boja s nadbytočnými kilami.

Svoju cestu za novou figúrou Dominika Cibulková mapuje aj na Instagrame, kde fanúšikom pravidelne ukazuje, ako cvičí alebo čo konzumuje. Rovnako tak ľudí informuje o úspechoch. 8. marca sa Domča pochválila, že už zhodila úžasných 15 kíl, z čoho sa nesmierne teší.

Svoje neprehliadnuteľné výsledky predviedla mamička takmer 4-ročného Jakubka a ročnej Ninky aj na treťom kole tanečnej šou Let's Dance. Dominika vyrazila všetkým dych v obtiahnutých čiernych šatách, ktoré krásne zvýraznili jej štíhly pás.

,,Neskutočne nádherná,” znie jeden z množstva komplimentov na markizáckom Instagrame, kde pristála fotka dokonale vyzerajúcej blondínky.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia