Pyšný tatko Kandráč: Jeho 3-ročná dcéra Maruška je poriadna expertka!

Ondrej Kandráč s manželkou
Ondrej Kandráč s manželkou Erikou
Zdroj: TV Joj
2024-04-27 07:00:00 |

Rodená šoumenka! Nie ja tajomstvom, že talent a láska k hudbe sa v rodine Ondreja Kandráča jednoducho dedia. Video, ktorým sa spevák, hudobník a moderátor najnovšie pochválil na sociálnych sieťach dokazuje, že najmladšia členka famílie nijako nezaostáva.

Ondrej Kandráč sa momentálne na obrazovkách TV Joj objavuje v obľúbenej relácii Vtip za stovku. Okrem moderátorského talentu tam predvádza aj ten hudobný a spevácky. Nadanie zdedil po svojej milovanej mame. Nuž, a vzťah k tomuto umeniu majú aj jeho deti. Prostredná Emka napríklad súťažila v markizáckej šou Tvoja MINI tvár znie povedome. 

 

Pri pohľade na video, ktoré Kandráč zverejnil na sociálnej sieti Instagram, je zrejme, že s hanblivosťou nemá problém ani jeho mladšia princeznička. Maruška oslávi v lete svoje 4. narodeniny a už teraz sa učí ako pracovať s publikom :)

Na videu sedí za hračkárskym klavírom, pozdraví všetkých fanúšikov a predvedie čo-to z vlastnej tvorby. Pod príspevkom nechýbajú nadšené reakcie followerov i kamarátov zo šoubiznisu. „Rozkošná,” reagovala Karin Haydu. „Úplné roztopenie,” pridal sa Lukáš Adamec. 

 

 

Okrem dvoch dcér má Kandráč aj najstaršieho syna Ondreja, ktorému nedávno doprial nádherný zážitok. Spravili si chlapskú jazdu do Španielska, kde si užil aj zápas tímu Real Madrid. Sen nejedného futbalistu v tínedžerskom veku, však?

 

 

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia