Synček Paris Hilton rastie ako z vody: DOJATÁ mama neskrývala radosť... Aha, čo sa naučil!

Synček Paris Hilton rastie
Paris Hilton
Zdroj: SITA
2024-05-07 07:00:00 |

Paris Hilton (43) sa o svoje detičky príkladne stará a spolu s manželom ich veľmi ľúbia. Aj keď ich spočiatku vôbec svetu neukazovala, už ich neskrýva. Najnovšie sa hrdo pochválila, čo sa jej synček naučil!

Paris Hilton túžila po vlastnej rodine. Tento sen sa jej naplnil minulý rok v januári. Vtedy touto radostnou novinou prekvapila svojich fanúšikov. S manželom Carterom Reumom privítali na svete chlapčeka, ktorému vybrali meno Phoenix. Americká hviezda sa netajila tým, že jej dieťatko vynosila náhradná mama.

„Už teraz sa nedá slovami opísať, ako veľmi si milovaný,” napísala v tom čase na svojom Instagrame. O pár mesiacov neskôr šokovala verejnosť opäť. Stala sa totiž dvojnásobnou mamou. „Som veľmi vďačná za moje dievčatko," uviedla minulý rok v novembri. Svojmu druhému potomkovi dala meno London.

Aj keď svoje detičky dlho skrývala, už ich ukazuje jedna radosť. Rovnako tak i ich pokroky. Dokonca majú aj vlastný instagramový profil s názvom "hiltonbabies", ktorý má vyše 40 tisíc sledujúcich. Paris najnovšie zdieľala dojímavé video, na ktorom zachytila svojho synčeka chodiaceho bez akejkoľvek pomoci. „Pozrime sa na teba. Ty si už veľký chlapec? Ty chodíš!" komentovala hrdá mamina. Je jasné, že Phoenix rastie ako z vody.

Video, kde cupitá si môžete pozrieť nižšie


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia