Známy Slovák odkryl svoje súkromie: Príspevkom o deťoch rozosmial všetkých!

Známy Slovák odkryl svoje
Jaro Bekr a Monika Hilmerová
Zdroj: Ján Zemiar
2024-03-20 07:00:00 |

Doma sa rozhodne nenudia! Tanečník a choreograf Jaro Bekr je milujúcim dvojnásobným otcom. Dcéru Zaru a syna Lea má s obľúbenou herečkou Monikou Hilmerovou. S verejnosťou sa občas podelí o radosti a starosti s rodičovstvom. A zaručene vždy tak pobaví svojich priateľov a followerov.

Čo bolo dnes v škole? To je otázka, ktorú svojim deťom denne kladie nejeden rodič. Nuž, a veľmi častou odpoveďou býva slovíčko "Nič." Táto situácia je pri synovi Leovi dobre známa aj slovenskému tanečníkovi Jarovi Bekrovi. Priznal to na sociálnej sieti Instagram. Ani neviem, na čo sa to ešte stále pýtam... Ale odpovedá úprimne. Infošky mám z poznámok učiteľky a od rodičov iných detí. Takže viem, že dnes mal prezentovať projekt, ktorý komplet zabudol urobiť a priniesť,” uviedol. 

Zároveň zverejnil úryvok z ich konverzácie: 
„Ja: Čo povedala učiteľka?
Leo: Nič, bola ticho...
Ja: Asi bola fest nahnevaná.
Leo: Nevyzerala.”

Leonard, ktorý čochvíľa oslávi svoje 11. narodeniny nie je jediným expertom v rodine. Rovnaké číslo je aj jeho staršia sestra Zara. „Mala veľkú písomku z angličtiny. Medzi iným bol súčasťou aj Application letter, čiže list budúcemu zamestnávateľovi, u ktorého sa uchádzate o zamestnanie. Zadanie nebolo úplne pevné = prvá chyba učiteľa. A tak si Zara vymyslela sama. Písala Tony Starkovi, že sa chce dostať do Avengers. Na tom by nič nebolo, ak by jej superschopnosť nebola plešatá hlava ktorou oslepuje nepriateľov a zostreľuje ich ako s laserom. Zatiaľ všetko ok Mr.Baldhead. Ale jej najväčší nepriateľ bol Mrs.Hairy Ass,” opísal situáciu Jaro. „Dostala síce dobrú známku, ale učiteľ si pri tom mene nepriateľa neodpustil poznámku - Really?" dodal. 

 

 

Pod príspevkom sa hromadia pobavené komentáre Jarových kolegov, fanúšikov, či kolegov jeho ženy Moniky. O rodičovstve Bekr takýmto skvelým spôsobom rozpráva už pár rokov. Najskôr na blogu a dva roky dozadu mu vyšla kniha s názvom - Na toto vás nikto nepripraví. „Keď sa mal narodiť Leo, bál som sa, lebo som si nevedel predstaviť, že keď Zarku tak strašne milujem, ako to bude s láskou k nemu. Ako budem tú lásku deliť, či nedostane niekto z nich väčší diel lásky... Hlupák, nevedel som, že počtom detí sa láska nedelí, ale násobí,” znie úryvok z nej. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia