Šou Máša a medveď na ľade v slovenskej produkcii na európskom turné!

Šou Máša a medveď
Ilustračné foto
Zdroj: Tlačová správa
2017-02-27 13:30:39 |

Unikátna a jediná licencovaná šou vytvorená na motívy známej ruskej rozprávky Máša a medveď, sa chystá na turné, aby priniesla zážitok a radosť deťom v celej Európe.

Ľadová šou je autorským projektom spoločnosti Comunique, ktorá stojí za mnohými úspešnými podujatiami. Len v rámci Slovenska a Českej republiky videlo túto šou viac ako 100 000 divákov, ktorí sa aspoň na okamih mohli stať súčasťou dobrodružstiev s Mášou a užiť si tento výnimočný okamih. Úspešnosť šou Máša a medveď na ľade dokazuje aj množstvo zakúpených lístkov, ktorých sa denne predalo viac ako 180 kusov.

Celosvetovo známa rozprávka, no najmä jej hlavná postava Máša, si získala pozornosť a srdcia nielen detí, ale ich rodičov. Niet pochýb o tom, že slávna ruská rozprávka žije v domácnostiach mnohých rodín po celej Európe, a práve preto chcú Máša a medveď spoznať všetky tieto milé deti a navštíviť krásne mestá, v ktorých žijú.

Táto jedinečná ľadová šou prichádza do vybraných európskych miest, so začiatkom v Ľubľane a pokračovaním v Záhrebe, Belehrade. Na rozdiel od klasického formátu je divákom ponúkaný komplexný zážitok. Predstavenie spája divadlo, hudobné umenie a krasokorčuľovanie. Umelecké výkony účinkujúcich dopĺňajú krásne animácie na LED svetelnej ploche o veľkosti 138 m2 a taktiež farebné kulisy, ktoré sú na nerozoznanie od tých z rozprávky.

Obľúbené a známe rozprávkové postavy prináša ľadová šou Máša a medveď v podobe viac ako 30 umelcov a akrobatov v ich realistických, krásnych a detailne spracovaných kostýmoch. Takto zaisťujú divákom priamo na dosah ruky autentický a nezabudnuteľný zážitok.

Koniec koncov takmer každý, kto pozná rozkošnú a zvedavú Mášu, s ňou chce aspoň na chvíľu zdieľať vzrušujúce príhody. 

Prečítajte si tiež:

Tri najpopulárnejšie blogujúce mamy na svete

Zistite, od akého veku je ktorý šport pre dieťa vhodný

 

Fotogaléria


Foto: David Gore
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia