Rodičia dovolili natočiť posledné chvíle ich bábätka

Rodičia dovolili natočiť posledné
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-09-09 00:15:38 |

Varovať ostatných rodičov pred nebezpečenstvom udusenia sa rozhodli rodičia Adam a Serena, ktorí tragicky prišli o 9-mesačného synčeka.

Diváci britskej televíznej stanice Channel4 sa stali svedkami posledných chvíľ malého Leytona, ktorý zomrel na udusenie po prehltnutí malého kúska plastu. Ani napriek zúfalým pokusom lekárov sa nepodarilo život bábätka zachrániť. Pre zverejnenie tohto srdcervúceho príbehu sa rozhodli jeho zdrvení rodičia. Veria, že aj vďaka pohľadu na nevinného drobčeka v kóme začnú byť ostatní opatrnejší a budú dávať väčší pozor, aby sa deti k malým predmetom, ktoré si môžu vložiť do úst, nedostali.

Po tom, ako chlapček prehltol plastový kúsok a prestalo mu biť srdce, sa ho snažil oživiť jeho otec. Zachrániť dieťatku život sa nepodarilo ani lekárom v Birminghamskej detskej nemocnici, kde ležal niekoľko dní v kóme. Nešťastným rodičom, ktorí majú po smrti svojho anjelika „zlomené srdcia“, zostal doma ešte Leytonov starší braček Cooper.


Na týchto deväť skrytých rizík si pre deťoch dávajte pozor


Varovania na výrobkoch, najmä na hračkách, že obsahujú malé časti a nemali by sa dostať do rúk deťom do 3 rokov, častokrát berieme na ľahkú váhu. Pritom práve deti do tohto veku majú tendenciu vkladať si do pusy všetko, čo nájdu! Opatrnosť je potrebná nielen doma, ale aj vonku, kde sa napríklad na ihrisku môže do rúk dieťaťa dostať hocičo.
 

Prečítajte si tiež:

Z obyčajnej baterky sa môže stať vrah vášho dieťaťa

V kočíku pripútajte aj novorodencov

Rodičovské bezpečnostné super vychytávky

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia