Vysnívané sandáliky dievčatku doráňali nohy

Vysnívané sandáliky dievčatku doráňali
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/Lisa Connor
2016-06-08 10:30:44 |

Pozor na to, aké topánky deťom kupujete. Aj tie najkrajšie môžu narobiť ich nohám riadne problémy.

Dvojročná Esmé Connor z anglického Blackpoolu sa mohla od radosti zblázniť, keď jej rodičia kúpili ružové sandáliky v prepočte zhruba za 10 eur. Úsmev na perách jej však nevydržal dlho. Stačilo 30 minút chodenia a pobiehania v nich okolo domu a jej malé chodidlá zostali nepekne doráňané. Sandáliky sa jej po krátkom čase zarezali do chodidiel a členov a zakrvavili ich. „Esmé to veľmi bolelo. Nemohla som tomu uveriť, lebo ich na sebe mala iba pol hodiny,“ povedala jej mama Lisa, ktorá sa rozhodla varovať  ostatných rodičov a dokaličené dcérkine nôžky aj so sandálikmi nafotila.

Výrobca sandálikov Next tvrdí, že berie túto záležitosť veľmi vážne a zaoberá sa ňou. „Je to prvá sťažnosť tohto druhu,“ reagovali a sandáliky podrobujú detailnej prehliadke. Mama malej Esmé zdôraznila, že by mali hneď všetka tieto sandáliky stiahnuť z predaja. I keď nové topánky môžu omínať, nemali by urobiť s nohami niečo také, ako sa stalo Esmé. Najmä pri detskej obuvi by mali byť výrobcovia v každom prípade maximálne zodpovední.

Dievčatko sa po hororovom zážitku bojí obuť na nohy akékoľvek topánky. Rodičia jej zatiaľ nemohli kúpiť nové, lebo nôžky sa jej ešte stále hoja.

Prečítajte si tiež:

Crocsy: Ako môžu uškodiť nohe vášho dieťatka?

Starostlivo vyberajte prvé topánočky pre vaše dieťa

 

 

Fotogaléria


Foto: facebook/Lisa Connor, screenshot mirror.co.uk
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia