Aké darčeky čakajú pod stromčekom bohaté deti?

Aké darčeky čakajú pod
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-12-09 12:30:25 |

Od zlatých iPadov po diamantové náušnice, rozmaznané bohaté deti vám bez veľkého zaváhania porozprávajú, čo by rady videli tento rok pod vianočným stromčekom.

Väčšina detí si na Vianoce želá také darčeky akými sú princezná Elza z Ľadového kráľovstva, lego alebo nejaká parádna Nerfka, no bohaté deti majú latku svojich želaní posunutú vyššie. Na vianočnom videu newyorského luxusného módneho reťazca pre najvyššie vrstvy Moda Operandi vám malé rozmaznané Američanky porozprávajú, aké darčeky si pod stromčekom chcú nájsť.

 

 

Podľa očakávaní sú bábiky, tkáčsky stav či nejaká tá stolná hra úplne mimo ich uvažovania. Namiesto toho na zozname ich želaní nechýba „zlatý iPad“ či „pár skvelých náušníc z ružového drahokamu“. No extravagantné darčeky nechcú slečny len pre seba, šokujúco myslia aj na svoje maminy. Ich priania však už také šokujúce nie sú – mamám by dopriali krásny náhrdelník s diamantami, novú kabelku z módneho domu Hermes, tzv. Birkinku a dokonca aj súkromné lietadlo, aby mohli cestovať po celom svete kedy chcú.

 

 

Len tak mimochodom, že netušíte, čo je to "Birkinka"? Jednoducho povedané, najľahšie identifikovateľná a zároveň aj najdrahšia kabelka na svete, ktorej cena sa podľa použitého materiálu pohybuje medzi 9000 až 150 000 americkými dolármi.

 

 

Kým módny reťazec sa snažil vytvoriť video, z ktorého má byť zrejmé, že dievčatá preháňajú, pri pohľade na Rich Kids Instagram, teda účty bohatých detičiek, sa to tak vôbec nejaví. Zoznam prianí prezentovaných na videu nie je zďaleka taký bizarný a vzdialený realite ako by si mohol niekto myslieť. Veď pozrite, aj takéto Vianoce majú niektoré deti - tie si pod stromčekom nenašli zopár drobností pre potešenie, ale iba tie najvychytenejšie značkové veci, ktorými sa s radosťou ostatným pochvália.

 

 

Áno, je síce pravda, že za peniaze si lásku ani zdravie nekúpime, no ako vidno, množstvo vianočných darčekov áno...

Fotogaléria


Foto: youtube, Instagram
Zdroj: metro.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia