Takto vyzerá šťastie z vysnívaného darčeka

Takto vyzerá šťastie z
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-12-07 00:14:10 |

Blížiace sa Vianoce a narodeniny sú časom splnených želaní. Niekedy sú to sny o veľkých daroch, inokedy skromné priania. Pozrite, čo urobilo šťastnou šesťročnú Brooklyn.

 

Dievčatko veľmi túžilo po mačke, no ani vo sne nedúfalo, že ju k narodeninám naozaj dostane. Nenapadlo  ju to ešte ani vtedy, keď jej rodičia vložili do ruky darčekovú tašku. Pozrite si nefalšované zosobnené šťastie, keď zistila, že pod baliacim papierom, ktorý odložila, je v taške mačka.

 

„Ach môj bože. Je to mačička? Ach môj bože. Nemôžem uveriť svojim očiam,“ zvolala, keď sa s vytreštenými očami a ohromeným výrazom pozerala na svoj vzácny dar. Video pridala na youtube.com jej mama, ktorá pracuje vo veterinárnej nemocnici. Vzniklo ešte v máji a dnes môže spokojne konštatovať, že láska jej dcéry ku kocúrikovi mu pomohla prežiť. Mamina totiž v tom čase asistovala pri pôrode cisárskym rezom u perzskej mačky a práve mačiatko-darček malo slabé srdce a nebolo isté, či prežije. To, že sa slabučký kocúrik dostal k malej Brooklyn mu veľmi pomohlo a dnes je z neho šikovný mladý kocúr plný života. Aj také účinky má úprimné priateľstvo....

 

Toto je zosobnené šťastie... Prajeme vám, aby ste aj vy našli v očiach ratolestí toľko radosti pod vianočným stromčekom. Nie je vôbec dôležité, aby tam na ne čakala kopa darčekov, ale aby ste si zázračný sviatočný čas užili v láske, zdraví a pohode.


 

Aj banán dokáže vyčarovať úsmev na perách

Radosť dievčatka z kocúrika je úžasná, no nájdu sa aj deti, ktoré poteší úplná maličkosť. Ako tohto chlapca, ktorý je blažený z banánu, ktorý našiel v darčekovej taške. Dostal ho skôr ako vtip, lebo závidel ženám, ktoré si otvárali darčeky ku Dňu matiek a tak aby mu nebolo ľúto, narýchlo vložili do tašky toto žlté ovocie. Ak by ste čakali smutný výraz alebo hnev, že dostal iba banán, ste na omyle. Pozrite, koľko radosti mu rodina týmto malým prekvapením urobila...

 

 

 

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: huffingtonpost.com, youtube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia