Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Váh

Horoskopy pre deti: Narodené
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstostock.cz
2014-08-29 12:01:05 |

Váhy potrebujú mať všetko v rovnováhe. Deti narodené v tomto znamení - od 23. septembra do 22. októbra, sú sladké, milujú svojich súrodencov a rodinné spory nesú ťažko.

Deti majúce v horoskope znamenie Váh sú jemnocitné a milujúce, žiadni bojovníci. Zvyčajne sú v rodine mierotvorcami, konflikty im spôsobujú utrpenie. Prirodzene sa im bránia milujúcim vzťahom so súrodencami a vy pravdepodobne nikdy nebudete musieť riešiť súrodenecké súperenie. Cieľom Váh je každého potešiť, sú majstrami v kompromisoch.

Na jednej strane schopnosť vyjednávať je u nich až obdivuhodná, na druhej je to skôr nevýhoda, lebo tieto deti sú veľmi nerozhodné a často sa boja presadiť či povedať svoj názor, aby niekoho neurazili. Učte svoju ratolesť, aby sa v prípade potreby dokázala, aj keď zdvorilo, za svoje názory postaviť.

Nikto nie je dokonalý a žiadne dieťa nedokáže poslúchať svojich rodičov bez obmedzení. Trochu nesúhlasu vo všetkom je občas v poriadku, tolerujte to aj u svojej inak láskavej a nekonfliktnej Váhy. Jej sladké spôsoby a príjemná povaha ju predurčujú k získaniu veľa priateľov. Podporujte ju v hrách s inými deťmi na ihriskách a doprajte jej mimoškolské aktivity.

Aj keď Váhy charakterizuje jemnocit, láskavosť a dobré vzťahy, tieto kladné vlastnosti sa prejavia iba vtedy, ak v rodine vládne pokojná a skôr stereotypná atmosféra bez výrazných zmien. Váhy potrebujú byť finančne nezávislépeniaze milujú už od malička. Vštepujte dieťaťu aj iné hodnoty a vysvetľujte mu, že peniaze nie sú všetko.

Váhy sú kreatívne a športovo založené. Rovnako dobrým nápadom je preto zapísať dieťa narodené v tomto znamení na nejaký šport, ako aj na výtvarný krúžok. Maľovanie je jedným z najobľúbenejších spôsobov ako sa môže vyjadriť. Pôvabné Váhy milujú tiež tanec. Púšťajte im často hudbu a tancujte spolu.

V škole Váhy obvykle nemajú problémy. Zdvorilosť, uhladené vyjadrovanie, zmysel pre kompromisy, bystrá hlava, talent reči a objektívne myslenie robia z nich dobrých a obľúbených žiakov tak u učiteľov, ako aj u spolužiakov. Vďaka svojim danostiam a povahe sa v budúcnosti môžu výborne uplatniť v poradenstve, ľudských zdrojoch, bankovníctve, obchode, ale aj v politike či ako právnici alebo mediátori. Mnoho Váh nájdeme aj medzi umelcami, lebo umenie je tým, čo je tomuto znameniu veľmi blízke.


Foto: thinstock.cz
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia