Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Panny

Horoskopy pre deti: Narodené
Ilustračné foto
Zdroj: pixabay.com
2014-08-22 12:01:48 |

Organizácia, poriadok, a detaily sú tým, čo je pre vaše dieťa Pannu narodené od 23. augusta do 22. septembra, typické. Rozum je na prvom mieste, ostatné až potom.

Netrápte sa tým, že váš drobec je organizovanejší ako vy. Je to jednoducho typická súčasť jeho inak vynaliezavého a praktického charakteru. Od malička venuje pozornosť detailom. Keď sa musí pre niečo rozhodnúť, opatrne zvažuje výhody a nevýhody, aby sa uistilo, čo je zmysluplnejšie. Je to taký malý analytik. Učte ho, že veci občas nejdú presne podľa toho, ako si predstavuje a bez trochy zmätku v živote sa to nedá. Nikto nedokáže byť stále iba perfektný.

Nevýhodou silného perfekcionizmu a úzkostlivosti detí narodených v znamení Panny je negativizmus a silná sebakritika. Predchádzajte tomu tak, že im doprajete veľa relaxu. Oddýchnu si pri takých hrách ako je triedenie tvarov či stavanie kociek. Využívajte aj outdoorové aktivity ako sú prechádzky alebo plávanie. Panny potrebujú veľa chvály, aby nemali nízke sebavedomie, nezabúdajte im preto povedať, že odviedli dobrú prácu vždy, keď si to zaslúžia.

Medzi ľuďmi narodenými v tomto znamení nenájdete veľa rojkov, najdôležitejší pre nich je rozum a zmysel pre povinnosť. Rodičia s deťmi Pannami zvyčajne nemajú výraznejšie starosti, občas ich však zaskočia  veľmi zrelými debatami a otázkami vzhľadom k ich veku. Snažia sa správať tak, aby mame a otcovi ulahodili. Neuplatňujte na nich však tvrdú disciplínu, vtedy sa vedia zaťať. Pre nich typická poslušnosť sa zmení na pohodlnosť a odpor.  Neznášajú zvýšený hlas a klamstvo. V škole patria medzi premiantov, no iba dovtedy, kým ich učiteľ nahlas neskritizuje. Vtedy tiež zareagujú uzavretím sa a chuť učiť sa ich úplne opustí. Sú to citlivé duše, ktoré si veľmi potrpia na to, aby boli vždy perfektné, preto kritikou veľmi trpia a pripúšťa si ju viac ako ktokoľvek iný.

Veľkým plusom, ktorý dostávajú deti Panny do vienka, je prirodzená poriadkumilovnosť. Dieťa Panna rado pomáha ostatným. Dovoľte mu starať sa o mladších súrodencov alebo mu zadovážte domáceho miláčika. Keď trochu podrastie, bude ho napĺňať dobrovoľníctvo a v dospelosti sa Panny často vrhnú do profesií založených na ponúkaní rôznych služieb. Výborne sa uplatnia aj pri práci s počítačmi, kde využijú svoje logické a analytické myslenie, nadanie majú tiež pre jazyky a všetky exaktné vedy. Umenie nie je tou najsprávnejšou cestou, i keď výnimky sa nájdu. Veď aj taká Brigitte Bardot, Michael Douglas či John Lennon sa narodili v tomto znamení.


Foto: pixabay.com
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia