Nevinná hra skončila VÁŽNYM zranením: Synčeka slovenskej celebrity museli OKAMŽITE OPEROVAŤ! Jeho slová DOJÍMAJÚ

Operácia po nevinnej hre
Operácia po nevinnej hre
Zdroj: Facebook/Dominika Cibulkova
2024-06-02 15:00:00 |

Známa slovenská tenistka svojich fanúšikov šokovala na sociálnych sieťach. Jej synček sa hral na preliezkach. Jakubko nakoniec skončil v nemocnici.

Dominika Cibulková sa na svojom Facebooku podelila s veľmi nepríjemnou skúsenosťou. Posledné dni totiž strávila so synčekom Jakubkom v nemocnici.

Pri nevinnej hre na preliezkach totiž nešťastne spadol. "Jakubko spadol z preliezky a v momente sme vedeli, že je zle, keď ručička bola zdeformovaná a plač bol nekonečný,“ uviedla Dominika. Lekári ho podľa jej slov museli operovať a ručičku napraviť. "nastastie drotiky sa nam vyhli," napísala s úľavou.

Dominka celú situáciu niesla veľmi ťažko, ale jej synček to všetko zvládol. "Ale hlásim, že máme doma malého-veľkého silného hrdinu (po kom asi?) a všetko zvládol perfektne. Bol úžasný a statočný - viac ako jeho mamina, ktorú musel slúžiaci doktor ukludnovat viac ako zraneneho a tatina," uviedla. Celému lekárskemu tímu z detskej nemocnice na Kramároch sa veľmi pekne poďakovala. O Jakubka sa podľa jej slov perfektné postarali.

Na záver odhalila aj niečo z ich domácnosti a súkromia. "Každý večer sa s Jakubkom modlíme za zdravie našej rodiny a aby boli všetky detičky na svete zdravé a včera sa ma Jakubko večer na izbe opýtal "tak maminka, toto sú tie detičky, za ktoré sa modlíme? Musíme sa viac" - on je proste láska," napísala dojatá tenistka.


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia